Terug naar overzicht

Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg biedt het Da Vinci College diverse opleidingen op het gebied van retail, finance, management support en in de bouw-, metaal- en elektrotechniek. Er zijn zowel BBL- (werken/leren) als BOL-opleidingen (leren/stage). Het Da Vinci College in Wijk en Aalburg staat bekend om zijn goede persoonlijke begeleiding en de korte lijntjes tussen docenten en studenten.

 

We bieden ook scholing, trainingen en cursussen aan volwassenen met verschillende achtergronden, opleidingen en niveaus. U kunt bij ons cursussen Inburgeren en Nederlands als tweede taal volgen. Heeft u overdag geen tijd? Nederlandse les wordt ook in de avond gegeven.

Over locatie

Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg biedt het Da Vinci College, onder andere in samenwerking met het Willem van Oranje College, diverse opleidingen aan op het gebied van retail, finance, managementsupport en in de bouw-, metaal- en elektrotechniek. Veel opleidingen zijn ook geschikt voor wie al werkt en één dag per week wil bij- of omscholen. Blijkt de ene variant beter bij een student te passen dan de andere, dan is overstappen heel gemakkelijk.

Maatwerk en persoonlijke begeleiding

Maatwerk voor studenten is heel belangrijk op het Da Vinci College. Wie sneller zijn diploma wil en kan behalen, krijgt hier alle mogelijkheden voor. Kost een opleiding juist wat meer moeite, dan is er een intensieve begeleiding. Het Da Vinci College in Wijk en Aalburg staat bekend om zijn goede persoonlijke begeleiding en de korte lijntjes tussen docenten en studenten.

Praktijkschool voor techniek

Op industrieterrein Veensesteeg bevindt zich de praktijkschool van Tibo-Veen. Hier kunnen techniekstudenten van het Da Vinci College in de praktijk aan de slag met de nieuwste technische apparatuur, waaronder zonnecollectoren.

Opleidingen

Op deze locatie kan je 22 opleidingen volgen op de volgende gebieden:

Commercie & Ondernemen
Economie & Bedrijf
Elektrotechniek
Metaal & Procestechniek
Onderhoud- en verbouw
Educatie op locatie

Op deze locatie bieden wij de volgende Educatie cursussen aan:

Inburgeren
Nederlands als tweede taal
Nederlandse les in de avond

Educatie Da Vinci College op bezoek bij Tweede Kamer

Location image 1 Location image 2
Location image 3
Location image 4 Location image 5