Ontdek de mogelijkheden

Voor werkgevers

Samenwerken met Da Vinci

Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij leiden als ROC de vakmensen van morgen op en geven werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Omgekeerd is de bijdrage van het werkveld onmisbaar om het onderwijs relevant en actueel te houden. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van stages/leerwerkplekken, maar ook met projecten, praktijkopdrachten of advisering. Bekijk de mogelijkheden!

Samenwerken met Da Vinci

Stages & leerwerkplekken

Leren in de context van de beroepspraktijk is de kern van ons onderwijs. Om al onze studenten die mogelijkheid te geven, werken we intensief samen met bedrijven en instellingen in de regio. Wil je ook kennismaken met de professionals van morgen? Als erkend leerbedrijf bied je ze een veilige, inspirerende omgeving om het vak en de juiste beroepshouding te leren.

Stages & leerwerkplekken

CEDEO-erkenning

Het Da Vinci College is sinds 2006 een CEDEO erkend opleidingsinstituut. Het onafhankelijke instituut CEDEO voert periodieke onderzoeken uit naar de klanttevredenheid van de afnemers. Dit keurmerk hebben wij gekregen vanwege een hoge mate van tevredenheid onder de ondervraagde referenten over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings-, en na traject. En omdat we voldoen aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. De erkenning geldt zowel voor maatwerkopleidingen als voor open inschrijfproducten.

WEBSITE CEDEO