Leven lang ontwikkelen

Opleiden op maat

In een snel veranderende wereld is het vanzelfsprekend dat werknemers zich blijven ontwikkelen en daar actief in worden ondersteund door de werkgever. Een organisatie in ontwikkeling vraagt om wendbare medewerkers die bijblijven in hun vakgebied. Op zoek naar mogelijkheden voor omscholen, bijscholen of nascholen? Op het Da Vinci College bieden we scholing op maat.

Een opleiding die past

Op zoek naar mogelijkheden voor jouw medewerker(s) voor verdieping van vakkennis, persoonlijke ontwikkeling of bij- of omscholing? Een goede opleiding sluit aan bij jouw organisatie. Wij zorgen voor een programma dat past: van workshops tot cursussen, trainingen en volledige opleidingstrajecten. Samen kijken we naar de mogelijkheden van:

  • Inhoud van het programma: wat hebben jouw medewerkers nodig?
  • De locatie: bij jullie op locatie of op het Da Vinci College?
  • De lestijden & looptijd: overdag of in de avonduren, versneld of verspreid over een langere tijd?

(H)erken jij talent in je bedrijf?

Wil je jouw medewerkers net iets meer meegeven dan werkervaring alleen? Dan is de mbo-praktijkverklaring geschikt voor jouw bedrijf!

Meer informatie

TAAL OP DE WERKVLOER

Investeren in basisvaardigheden op de werkvloer heeft verschillende voordelen, niet alleen voor de werknemer maar ook voor de werkgever. Zo worden er minder fouten gemaakt op de werkvloer en gaan werkstress en ziekteverzuim omlaag. Ook krijgen werknemers doorgaans meer zelfvertrouwen en kunnen ze zelfstandiger werken. Veel werkgevers die geïnvesteerd hebben in een taalcursus op de werkvloer merken dat medewerkers efficiënter en effectiever communiceren en zich meer betrokken voelen bij de organisatie.

Benieuwd wat Taal op de werkvloer voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Gerard Collée (accountmanager Da Vinci College) via gcollee@davinci.nl.

VOORBEELDEN UIT DE PRAKTIJK

Trainingen aan professionals
Wij geven regelmatig trainingen aan professionals, waaronder zorgmedewerkers. Onze docenten geven trainingen aan DrechtDokters, huisartspraktijken in de HAGRO Dubbeldam/Stadspolders en Zorgassistenten van het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Onder andere aan Doktersassistenten de traingingen voor het bevorderen van hun deskundigheid. We toetsten de deelnemers, die zorg verlenen bij de huisartsen(post), op hun medische vaardigheden. Op zoek naar mogelijkheden voor jouw medewerker(s) in de Gezondheidszorg en Welzijn, voor verdieping van vakkennis, persoonlijke ontwikkeling of om- of bijscholing?

Maatwerk opleidingen voor medewerkers Aafje
Aafje Hulpthuis en het Da Vinci College hebben een jarenlange samenwerking op het gebied van trainingen en opleidingen op maat voor medewerkers. Begonnen met de vraag voor een training voor de laag taalvaardige medewerkers en inmiddels uitgegroeid tot diverse trainingen en opleidingen op mbo niveau 1 en 2.

MBO certificaten: Wat is het?
De bestaande of nieuwe medewerker heeft een leerbaan, gericht op het behalen van een mbo-certificaat voor een afgerond takenpakket. Het gaat om een onderdeel van een mbo-opleiding, dat wordt afgesloten met een examen. De duur hangt af van de leer- en werkervaring van de medewerker. Die leert vooral op de werkvloer, aangevuld met onderwijs op dezelfde locatie of op school. Het mbo-certificaat wordt vastgelegd in het diplomaregister van DUO.

 

Maatwerk opleidingen voor medewerkers HAK
Het Da Vinci College geeft flexmedewerkers van Randstad bij HAK een maatwerk opleiding ‘taal op de werkvloer’. Door de opleiding leren de flexmedewerkers steeds beter de Nederlandse taal beheersen. Dat is belangrijk voor de veiligheid op de werkvloer. Daarnaast helpen de taallessen ook als ze door willen richting een andere baan op de arbeidsmarkt.

SUBSIDIE

Voor de meest actuele fiscale regelingen en subsidies zie o.a. leeroverzicht.nl of www.rvo.nl.

CONTACT

Vragen of meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op!

Standaard aanbod

Naast maatwerk biedt het Da Vinci College ook een standaard aanbod aan cursussen, trainingen en opleidingen op verschillende niveaus. Bekijk het aanbod!