Kom langs!

Meelopen & proefstuderen

Wil jij binnenkort starten met een mbo-opleiding? Meelopen of proefstuderen geeft jou de kans om te kijken of een opleiding en het Da Vinci College echt bij je passen. Je krijgt zo een indruk van de opleiding en kunt kennismaken met docenten en studenten. We nodigen je van harte uit om een keer langs te komen. Zien we je snel?

Hoe werkt het meelopen?

Meelopen óf proefstuderen

Per opleiding is het meelopen anders. Bij de ene opleiding krijg je een uitgebreide rondleiding door het gebouw en ontmoet je studenten. Bij de andere volg je een proefles of loop je een dagdeel mee met een klas.

Kies een opleiding

Kies één of meer opleidingen waarmee jij wilt meelopen. Als jij je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. Een docent van de opleiding zal daarna contact met jou opnemen en je meer informatie sturen.

Afstemmen met school

Als je een datum en tijd hebt doorgekregen en dit valt binnen schooltijd, dan regel je uiteraard op je eigen school dat je voor het meelopen toestemming krijgt. Bewaar de bevestiging van jouw meeloop-afspraak altijd goed. Je kunt deze bevestiging laten ondertekenen door de begeleider van het Da Vinci College, als bewijs in je portfolio voor jouw mentor/ decaan.

Meld je aan

Ga op deze website naar de opleiding van jouw keuze, klik bovenin op de oranje button 'meelopen' en meld je aan!

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb me aangemeld, maar geen bevestigingsmail ontvangen Ik heb me aangemeld, maar geen bevestigingsmail ontvangen

Bekijk je ongewenste email. Mocht je ook daar niets vinden, stuur dan een email naar meelopen@davinci.nl.

Krijg ik toestemming van school als ik mee ga lopen? Krijg ik toestemming van school als ik mee ga lopen?

De decaan en jouw mentor weten dat er op het Da Vinci College meeloopdagen zijn. Hij /zij vindt het vast goed dat je je gaat oriënteren. Vraag toestemming aan je mentor of decaan en laat je bevestigingsmail van het Da Vinci College aan hem/haar zien.

Wat moet ik meenemen op een meeloopdag? Wat moet ik meenemen op een meeloopdag?

• Een uitdraai van de bevestigingsmail (je entreeticket).
• Pen en papier
• Wat verder in de mail staat van de docent (bijvoorbeeld sportschoenen, etc.)

Ben ik verzekerd op de meeloopdag? Ben ik verzekerd op de meeloopdag?

Je bent bij ons niet verzekerd voor schade als gevolg van een ongeval. Als het goed is heeft jouw school zelf een ongevallenverzekering, die ook uitkeert als je bij ons verblijft.

Andere vragen? Andere vragen?

Heb je nog andere vragen, zoals hoe lang de meeloopdag duurt, of je een klasgenoot mee mag nemen, wat je precies mee moet nemen? Als je je hebt aangemeld, neemt een docent van jouw gekozen opleiding contact op. Stel hem/ haar jouw vragen! Bij de docent kun jij je ook afmelden, als je toch niet komt.

MEER INFORMATIE

Wil je je ouders laten zien waar je hebt meegelopen of heb je behoefte aan meer informatie? Bezoek dan eens een open dag of bekijk onze andere voorlichtingsactiviteiten. Bij specifieke vragen over meelopen, kun je ons ook mailen.