Maak kennis met Het Da Vinci College

Over Da Vinci

Organisatie

Het Da Vinci College is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. Onze school biedt ruim 220 mbo-opleidingen aan in verschillende richtingen én we hebben diverse bedrijfsopleidingen en -trainingen, educatie- en inburgeringstrajecten en vavo in huis. Met dit brede aanbod staan we niet alleen midden in de samenleving, maar dragen we ook bij aan de kwaliteit van onze samenleving.

Organisatie

Studentenraad

Wist jij dat je als student mee mag denken en beslissen over dingen die op het Da Vinci College gebeuren? De studentenraad is er voor en door studenten, om de mening van studenten te laten horen!

Studentenraad

Locaties

Wij zijn als mbo-school groter dan jouw middelbare school, maar in de praktijk merk je daar weinig van. Je volgt bij ons lessen in kleinschalige lesgebouwen. Elke opleiding heeft haar eigen voordeur. Binnen de kortste keren herken je iedereen! Wij hebben in de regio Dordrecht – Gorinchem verschillende leslocaties. Elke locatie heeft een eigen karakter, maar overal vind je de gezellige sfeer terug.

Locaties

Regelingen en overeenkomsten

Studenten hebben tijdens hun onderwijsloopbaan te maken met een aantal regelingen en overeenkomsten. Deze gaan onder andere over rechten en plichten van student en onderwijsinstelling. We hebben alle documenten op deze pagina verzameld.

Regelingen en overeenkomsten

In de media

Het Da Vinci College heeft ruim 7000 studenten, 700 medewerkers en werkt samen met honderden bedrijven en organisaties. Hun verhalen en werkzaamheden zorgen iedere dag voor nieuws. We verzamelen het interessantste nieuws op deze pagina.

Nieuws