Vavo, inburgering, trainingen en meer

Volwassenen onderwijs

Vavo

Ben jij 16 jaar of ouder en wil je alsnog je vmbo, havo of vwo-diploma halen? Wil je examen doen in een ander profiel of een diploma op een hoger niveau halen? Of heb je voor je vervolgopleiding een certificaat van een vak nodig? Dan is het vavo bij Da Vinci iets voor jou!

Meer info

Nederlandse taal & inburgering

Het Da Vinci College Educatie geeft scholing, trainingen en cursussen aan volwassenen met verschillende achtergronden, opleidingen en niveaus. Er zijn cursussen voor Nederlanders die moeite hebben met lezen en schrijven, maar ook voor anderstaligen die de Nederlands taal willen leren. Ook voor een inburgeringscursus kun je bij ons terecht. Iedereen verdient een kans om zich te ontwikkelen, Da Vinci helpt je daarbij!

Nederlands/Dutch  English/Engels

Cursussen & trainingen

Het is voor iedereen belangrijk om te blijven leren. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en blijf je ook aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt. Het Da Vinci College organiseert cursussen en trainingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling op verschillende niveaus.

Alle cursussen & trainingen

Opleiden op maat

Goede scholing vraagt om een aanbod dat past bij jouw organisatie. Daarom bieden wij bij Da Vinci naast onze reguliere cursussen en trainingen ook opleidingen op maat. Wij zorgen voor een programma dat past: van workshops tot cursussen, trainingen en volledige opleidingstrajecten.

Opleiden op maat