Welke richting kies jij?

Ontdek de werelden van Da Vinci

Van kok of verpleegkundige tot autotechnicus of kapper: met de mbo-opleidingen van het Da Vinci College kun je alle kanten op. Ga op reis langs onze werelden en ontdek welke richting bij jou past.

In de wereld van

Startcollege

... ben jij 16 jaar of ouder en heb je geen middelbareschooldiploma? Check dan de mogelijkheden bij het startcollege van het Da Vinci College.

In de wereld van

Automotive

... ben jij een technische denker met probleemoplossend vermogen en voel je je helemaal thuis in alles dat rijdt op vier wielen.

In de wereld van

Bouw & infra

... kies je voor een rol als stratenmaker of stap je in een stoere grondverzetmachine. Of denk je groter en ga je voor een rol als bouwkundig tekenaar of projectleider.

In de wereld van

Business & veiligheid

... leer je van alles over het bedrijfsleven en wat je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten. Marketingplannen schrijven, sneakers verkopen, webshops beheren, opstellen van contracten, jaarrekeningen opmaken of kantoorpanden beveiligen. Er is vast wel iets dat bij jou past!

In de wereld van

Design & media

... gebruik je ruimtelijke presentatie, fotografie, video en augmented reality bij je ontwerpen of je kiest voor een sprekende tekst of een complete marketingcampagne.

In de wereld van

Gezondheidszorg & welzijn

... werk je met jonge mensen, oude mensen, zieke mensen, gehandicapte mensen. Jij helpt ze om zelfstandig en gezond te leven.

In de wereld van

Hospitality & wellness

... draait alles om gastvrijheid. Je vindt het leuk om gasten te verzorgen, mensen een goede ervaring te laten beleven en klanten mooier te maken. Er is van alles te doen in de horeca of wellness branche.

In de wereld van

IT

... stap je in de dynamische wereld van computers, apps, netwerken, websites, cloud computing en cyber security. Informatietechnologie is overal waar je maar kijkt.

In de wereld van

Logistics

... zorg jij ervoor dat de juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats terecht komen. In het magazijn, op de truck of op kantoor in de planning, in de logistiek is geen dag hetzelfde.

In de wereld van

Onderwijs & kinderopvang

... speel je een belangrijke rol in het leven van kinderen/ jongeren en hun ouders. Er zijn genoeg kansen op een baan!

In de wereld van

Sport & bewegen

... weet jij er wel beweging in te krijgen! Jij vindt het leuk om anderen wat te leren, je kunt goed met mensen omgaan, jong en oud, en uiteraard ben je gek van sporten.

In de wereld van

Techniek

...werk je met modern gereedschap aan producten, motoren of duurzame installaties. Je werkt met slimme technologie, lost problemen op en helpt klanten of opdrachtgevers.