Dit hebben wij te bieden

Ons onderwijs

Leren bij Da Vinci

In het mbo leer je voor een beroep. Dat doe je het beste door veel in de praktijk te doen. Daarom hebben wij op school mooie praktijkruimtes waar jij met lesopdrachten uit het echte werkveld aan de slag kunt gaan. Hybride leren noemen we dat. Daarnaast hebben we een team van docenten, instructeurs, leermeesters uit het bedrijfsleven en pedagogisch medewerkers paraat staan om jou te begeleiden in je leerproces, je te coachen en klaar te maken voor je examen. Op naar een mooie baan en carrière!

Leren bij Da Vinci

Begeleiding

Tijdens je opleiding word je begeleid door een studieloopbaanbegeleider. Samen spreken jullie regelmatig over je studievoortgang, beroepsontwikkeling en je persoonlijke ontwikkeling. Jouw slb’er is er ook voor je als je vragen of problemen hebt. Heb jij extra begeleiding nodig, bijvoorbeeld vanwege een ziekte, beperking of door persoonlijke omstandigheden? Onze begeleiders helpen je graag.

Begeleiding

Naast je studie

Bij ons heb je de mogelijkheid om, naast je studie, deel te nemen aan programma’s waar je (andere) talenten kunt ontwikkelen en excellentie zichtbaar kunt maken. Studenten kunnen zich aanmelden voor het ambassadeurproject, meedoen met een vakwedstrijd of het debatteam of meewerken aan creatieve en innovatieve projecten waarin studenten kunnen verbreden of verdiepen naast hun studie.

Naast je studie

Internationalisering

We bieden studenten graag internationale ervaringen aan tijdens zijn/haar studie. Dit is op vele manieren mogelijk, denk hierbij aan een stage in het buitenland of een (online) samenwerking met een student in een ander land. Tijdens een stage in het buitenland verbreed je je opleidings- en werkervaring, maak je kennis met een andere cultuur en leer je een vreemde taal. Je ontdekt je eigen grenzen en leert op eigen benen staan. Ook vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Internationalisering

Verhalen van Da Vinci'ers

Wie kan jou beter de wereld van Da Vinci laten ervaren dan de studenten zelf? Hoor en zie hoe zij hun studietijd beleven. Hoe de opleidingen zijn, de locaties, het contact met klasgenoten, stages en opdrachten voor bedrijven, deelname aan vakwedstrijden en nog veel meer. En lees blogs van docenten, afgestudeerde studenten (alumni) en begeleiders op school. Kortom: Lees verhalen van Da Vinci’ers

Verhalen van Da Vinci’ers

 

Leren op maat

Zelf de touwtjes in handen hebben tijdens jouw studieloopbaan, dat kan bij de opleidingen van Retail en Logistiek die werken volgens het Leren op maat principe. Met hulp van een coach bepaal jij je eigen leerroute. Waardoor je op eigen tempo en in eigen volgorde je opleiding doorloopt. Zo kan je makkelijk je opleiding versneld afronden als het je goed afgaat of wat vertragen als het even tegen zit.

Leren op maat