Het beste uit jezelf halen

Naast je studie

Bij ons heb je de mogelijkheid om, naast je studie, deel te nemen aan programma’s waar je (andere) talenten kunt ontwikkelen en excellentie zichtbaar kunt maken. Studenten kunnen zich aanmelden voor het ambassadeurproject, meedoen met een vakwedstrijd of het debatteam of meewerken aan creatieve en innovatieve projecten waarin studenten kunnen verbreden of verdiepen naast hun studie.

vakwedstrijden

Da Vinci College biedt studenten de mogelijkheid te excelleren. Deelnemen aan een vakwedstrijd is daar de uitgelezen manier voor. Je werkt onder druk en samen met een team. Dat geeft je de kans beter te worden in je vak. We steken veel energie in deelname aan verschillende vakwedstrijden.

Vakwedstrijden

Internationalisering

Een onvergetelijke ervaring! We bieden studenten graag internationale ervaringen aan tijdens zijn/haar studie. Dit is op vele manieren mogelijk, denk hierbij aan een stage in het buitenland of een (online) samenwerking met een student in een ander land. Tijdens een stage in het buitenland verbreed je je opleidings- en werkervaring, maak je kennis met een andere cultuur en leer je een vreemde taal. Je ontdekt je eigen grenzen en leert op eigen benen staan. Ook vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Internationalisering

Studentambassadeurs

Studentambassadeurs helpen middelbare scholieren bij het maken van een studiekeuze. Ze helpen op open dagen van het Da Vinci College en bij voorlichtingen op middelbare scholen. De studentambassadeurs vertellen daar over hun opleiding en het Da Vinci College. Studentambassadeurs krijgen diverse trainingen aangeboden, bijvoorbeeld op het gebied van presentatie skills.

Het Da Vinci debatteam

Het Da Vinci debatteam neemt deel aan de landelijke debatwedstrijd voor mbo’ers. Studenten kunnen zich ieder studiejaar aanmelden voor het debatteam en volgen samen de cursus debatteren. Het team wordt getraind en begeleid door een oud-student die al een aantal jaar zijn eigen trainingsbureau heeft.

Topsportregeling

Op het Da Vinci College kun je topsport combineren met een studie. We adviseren graag over welke opleidingen het best te combineren zijn met topsport. Daarnaast denken we mee over een flexibel onderwijsprogramma, waarbij er zo veel mogelijk rekening gehouden wordt met de trainingen en wedstrijden

Topsportregeling

Meer informatie?
Wil je graag meer weten over topsport en studeren aan het Da Vinci College? Neem dan contact op met Karin van der Sluis, kvandersluis@davinci.nl.