Voor studenten en door studenten

Studentenraad

Wist jij dat je als student mee mag denken en beslissen over dingen die op het Da Vinci College gebeuren? De studentenraad is er voor en door studenten, om de mening van studenten te laten horen!

Wat doet de studentenraad?

De studentenraad houdt zich bezig met projecten en heeft invloed op het schoolbeleid. Het adviseert, informeert en besluit over belangrijke onderwerpen die spelen rondom de school en haar studenten. Het doel is het onderwijs te verbeteren en het is belangrijk om de ervaring van studenten daarin mee te nemen.

“Het is belangrijk om de mening en de ervaringen van de studenten mee te nemen in het schoolbeleid. De hoofdtaak is om te ervoor te zorgen dat dat gebeurt voor en door studenten!”

Hoe werkt de studentenraad?

De studentenraad komt minimaal één keer in de twee weken bij elkaar tijdens een algemene vergadering. Tijdens deze vergadering bespreken ze alle punten die op dat moment actueel zijn zoals projecten, vragen van studenten of vraagstukken rondom het schoolbeleid. Over het voorstel gaan ze vervolgens in gesprek met college van bestuur, de eindverantwoordelijke van het Da Vinci College of andere partners zoals de Ondernemingsraad.

Meld je aan

Vind jij het belangrijk om het onderwijs op het Da Vinci College te verbeteren? Word dan lid!

Deel jouw mening

Zit je niet bij de studentenraad, maar wil jij wel iets verbeteren op het Da Vinci College? Wij horen graag wat er speelt en hebben jouw input daarvoor nodig! Verdere informatie vind je hier.