Handige tips en informatie

Meer info

Voor decanen en mentoren

Als decaan, lob-coördinator of mentor ben je een belangrijke schakel tussen het Da Vinci College en onze toekomstige studenten. Weten jouw leerlingen al welke mbo-opleiding ze willen gaan volgen? Het succes van het studieverloop begint bij goede voorlichting op het voortgezet onderwijs. Wij dragen daar graag aan bij. Door samen te werken zorgen we voor een goede doorstroom van het voortgezet onderwijs naar het middelbaar beroepsonderwijs.

Voor decanen en mentoren

 

Voor ouders

Zit jouw kind op het voortgezet onderwijs en komt dat diploma steeds dichterbij? Voordat je het weet is dat papiertje in the pocket. Heeft jouw kind al nagedacht over een vervolgopleiding? Een spannende maar ook leuke zoektocht. Meer informatie kun je vinden op de pagina Voor ouders. Zit jouw kind al op het Da Vinci College? Hier kun je ook het ouderportaal van Orisis vinden.

Voor ouders

 

Voor studenten

Ben je student en vraag jij je af hoe dingen werken op het Da Vinci College? Wat moet je bijvoorbeeld doen als je ziek bent? Wanneer heb je vakantie? Maar ook vragen als: Kun je stagelopen in het buitenland? Of wat kan ik bij Da Vinci doen aan extra activiteiten? Op deze pagina krijg je antwoord op je vragen. Is jouw vraag nog niet beantwoord? Kijk dan eens op MyDavinci.nl. Daar vind je nog veel meer informatie, ook over jouw opleiding.

Voor studenten

Algemene studie informatie

Ben je op zoek naar een antwoord? Hier vind je alle praktische informatie voor studenten.

Meer informatie