DOC

Drechtsteden Ondernemers Centrum

Ben jij student bij het Da Vinci College en droom je van een eigen onderneming? Ontdek je mogelijkheden bij Drechtsteden Ondernemers Centrum (DOC).

Wat is het Drechtsteden Ondernemers Centrum (DOC)? 
Het DOC is een plek waar ondernemers werken en waar jij je ambities op het gebied van ondernemerschap kan waarmaken. Het DOC biedt werkplekken en vergaderruimtes voor (startende) ondernemers. Ook studenten met een serieuze plannen om te ondernemen kunnen bij DOC terecht voor een werkplek. Je kunt hier ook je eigen klanten ontvangen, dat is wel een stuk professioneler dan op je zolderkamer. Daarnaast is de DOC de plek waar je ondersteuning kan krijgen en kan leren van andere ondernemers. Samen kom je een stuk verder dan alleen.

Waar vind je DOC?

Drechtsteden Ondernemers Centrum (DOC) is gevestigd op het Leerpark in Dordrecht, op het terrein van het Da Vinci College. Het ondernemerscentrum is onderdeel van het Da Vinci College.

Adres:
Leerparkpromenade 110
3312 KW Dordrecht
www.mijndoc.nl

Workshops en masterclasses

DOC biedt workshops en masterclasses aan op het gebied van ondernemerschap, online marketing en andere zaken waar jij als ondernemende student je voordeel mee kunt doen. Veel van deze workshops kun je als student gratis volgen.

Netwerken

Een belangrijk onderdeel van ondernemen is het opbouwen van een netwerk. Maar waar begin je dan? En hoe doe je dat? Het voordeel van DOC is dat er al veel ondernemers zijn met een netwerk en DOC heeft zelf natuurlijk ook een uitgebreid netwerk. Je kunt hier dus makkelijk gebruik van maken en komt snel in contact met allerlei instanties, ondernemers en potentiele klanten. Zo help je elkaar op weg. Ook kun je deelnemen aan netwerkborrels die in DOC worden georganiseerd.

Business Canvas model

Heb je serieuze plannen om ondernemer te worden maar weet je niet waar je moet beginnen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij DOC. Zo kun je worden geholpen met het opzetten van je eigen business canvas model (een soort ondernemersplan maar dan lekker praktisch) en je verwijzen naar instanties zoals de Kamer van koophandel of het ondernemersloket.

Of je nu een eigen ICT advieskantoor, online marketing bureau of webshop wil beginnen, bij DOC maak jij je dromen waar!