Gezondheidszorg & Welzijn

Houd jij ervan met mensen te werken en iets te betekenen voor een ander? Dan is een opleiding in gezondheidszorg of welzijn misschien iets voor jou! Op het Da Vinci College trainen we jou in kennis, flexibiliteit en organisatietalent, zodat jij klaar bent voor een baan in deze branche die volop in ontwikkeling is.

Locaties

Locaties

De opleidingen Gezondheidszorg & Welzijn geven we op vier verschillende locaties. In Dordrecht geven we les op het Leerpark en op onze locatie op het Gezondheidspark. Deze locatie grenst aan het Albert Schweitzer ziekenhuis, dus dicht bij de praktijk! Daarnaast zijn er leslocaties in Gorinchem en Barendrecht.

Opleidingen

Opleidingen

Werken in gezondheidszorg of welzijn betekent werken in een omgeving waarin de mens centraal staat. Kinderen in de kinderopvang of in de klas, mensen thuis, in een verpleeghuis, bij de tandarts, dokter of apotheek… Bied jij hun zorg en begeleiding? Leer het in een van de opleidingen op het Da Vinci College!

Een dag meelopen

Een dag meelopen

Ben je benieuwd hoe een schooldag van een opleiding verloopt? Op het Da Vinci College mag je komen proefdraaien! Zo kun je zelf ervaren of de opleidingen bij je past. Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de inloopmiddag op:

Donderdag 22 juni 2017, 15.00 – 17.00 uur

Brede opleiding Maatschappelijke Zorg - Verzorgende

Brede opleiding Maatschappelijke Zorg - Verzorgende

De opleiding VIG-MZ is een combinatie van Maatschappelijke Zorg en Verzorgende. De opleiding bestaat uit drie profielen: Verzorgende-IG, Begeleider gehandicaptenzorg en Begeleider specifieke doelgroepen. Je schrijft je in voor één profiel, maar krijgt ook vakken van de andere profielen. Het is ook mogelijk om in twee profielen een diploma te behalen.

Onderwijsleerbedrijven

Onderwijsleerbedrijven

Je leert niet alleen in de klas, maar vooral ook door te dóen in de praktijk. Ervaring doe je onder andere op in onze onderwijsleerbedrijven Family Learning en Helpende Handen.

Tweede plaats Mobility Award 2016 voor student Da Vinci

Tweede plaats Mobility Award 2016 voor student Da Vinci

Bijna 4000 mbo’ers gaan jaarlijks voor stage of studie naar het buitenland met Erasmus+. Met hun stageverslag maken zij kans op de Mobility Award plus een geldprijs. Het inspirerende stageverhaal van Amber van der Linden, in opleiding tot doktersassistente aan het Da Vinci College, bezorgde haar de tweede prijs.

Tandartsassistent wint nationalie finale mbo-vakwedstrijd

Tandartsassistent wint nationalie finale mbo-vakwedstrijd

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. 11 Opleidingen van het Da Vinci College deden dit jaar mee, waaronder een aantal opleidingen Gezondheidszorg & Welzijn. De Tandartsassistenten hebben de gouden en bronzen medaille ontvangen.

Stage in het buitenland

Stage in het buitenland

Doe je een opleiding in Gezondheidszorg en Welzijn, dan kun je stage lopen in Nederland, maar ook daarbuiten. In principe kun je overal stage lopen, als het land van je keuze maar veilig is.

Bel ons Mail ons