Gezondheidszorg & Welzijn

Houd jij ervan met mensen te werken en iets te betekenen voor een ander? Dan is een opleiding in gezondheidszorg of welzijn misschien iets voor jou! Op het Da Vinci College trainen we jou in kennis, flexibiliteit en organisatietalent, zodat jij klaar bent voor een baan in deze branche die volop in ontwikkeling is.

Informatie over het coronavirus

Informatie over het coronavirus

Alle onderwijsinstellingen in Nederland gaan dicht tot 6 april 2020 om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Dit heeft tot gevolg dat er vanaf maandag 16 maart geen fysiek onderwijs zal plaatsvinden. 

Verpleegkunde in Gorinchem en de Hoeksche Waard

Verpleegkunde in Gorinchem en de Hoeksche Waard

Nieuw

De zorgsector is één van de drie grootste sectoren op het gebied van werkgelegenheid in deze regio. Naast het feit dat het met een baan in de zorg dus wel goed zit, wordt het beroep steeds veelzijdiger. Het klassieke beeld van de verpleger verandert richting zorg in combinatie met ICT en techniek. Om in te spelen op de vraag uit het werkveld, breidt het Da Vinci College mbo-Verpleegkunde uit. Vanaf september 2020 kun je voor deze opleiding niet alleen terecht in Dordrecht, maar kunnen BBL-studenten ook naar de Hoeksche Waard en BOL-studenten naar Gorinchem.

BBL IN HOEKSCHE WAARD

BOL IN GORINCHEM

Hybride leren Pedagogisch Medewerker

Hybride leren Pedagogisch Medewerker

Opleiding verzorgende-maatschappelijke zorg   (VIG-MZ)

Opleiding verzorgende-maatschappelijke zorg   (VIG-MZ)

De opleiding VIG-MZ is een combinatie van Verzorgende- maatschappelijke zorg. De opleiding bestaat uit drie profielen: Verzorgende-IG, Begeleider gehandicaptenzorg en Begeleider specifieke doelgroepen. Je schrijft je in voor één profiel, maar krijgt ook vakken van de andere profielen. Het is ook mogelijk om in twee profielen een diploma te behalen.

Locaties

Locaties

De opleidingen Gezondheidszorg & Welzijn geven we op vier verschillende locaties. In Dordrecht geven we les op het Leerpark en op onze locatie op het Gezondheidspark. Deze locatie grenst aan het Albert Schweitzer Ziekenhuis, dus dicht bij de praktijk! Daarnaast zijn er leslocaties in Gorinchem, Barendrecht en de Hoeksche Waard.

Leuke baan na internationale stage

Leuke baan na internationale stage

Een onvergetelijke ervaring! Tijdens een stage in het buitenland verbreed je je opleidings- en werkervaring, maak je kennis met een andere cultuur en je leert een vreemde taal. Je ontdekt je eigen grenzen kennen en leert op eigen benen staat. Ook vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

 

Beroepspraktijkvorming

Beroepspraktijkvorming

Je leert niet alleen in de klas, maar vooral ook door te dóen in de praktijk. Ervaring doe je onder andere op bij Family Learning en Helpende Handen.

Over onze opleidingen

Ligt jouw talent op het vlak van techniek, ICT of media? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die het Da Vinci College biedt.

Techniek & Media

Ben jij klantgericht, ben je een ondernemend type of droom je van een eigen bedrijf? Dan is een opleiding richting economie, ondernemerschap of logistiek misschien wat voor jou!

Economie & Ondernemerschap

Voel je thuis op school!

Voel je thuis op school!

Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat je je thuis voelt op het Da Vinci College, ongeacht je achtergrond. We zorgen ervoor dat iedere student de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen. Loop je als student met niet-westerse achtergrond ergens tegenaan of heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld het zoeken van een stage, dan kan onze studiecoach jou helpen. 

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.