Terug naar overzicht

Student Jasper organiseerde ‘De dag van de hond!’

Jasper, een gedreven en innovatieve student aan het Da Vinci College in Gorinchem, kan met succes terugkijken naar het project ‘De dag van de Hond’ voor zijn opleiding Retailmanager niveau 4.

Hij werkt in zijn vrije tijd bij Welkoop en ging de uitdaging aan om de hondenbrokken van eigen merk bij hondeneigenaren op een unieke en creatieve manier onder de aandacht te brengen. Het event ‘De dag van de Hond’ bestond uit gevulde goodiebags met lokale producten tot de aanwezigheid van een professionele hondenfotograaf en een trimsalon.

Onvergetelijk ervaring voor hondenliefhebbers

Vanaf het moment dat Jasper zijn idee lanceerde, was er geen gebrek aan enthousiasme en steun van zowel zijn werkgever als lokale ondernemers en bedrijven. Samen werkten ze aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor hondenliefhebbers in de regio.

Jasper wist niet alleen 75 goodiebags binnen enkele ogenblikken te vergeven, maar zorgde er ook voor dat zelfs de resterende 50 bezoekers niet met lege handen naar huis gingen. Deze bezoekers konden een paar dagen later alsnog hun goodiebag komen ophalen.

Het succes van het evenement lag niet alleen aan de levendige sfeer en het enthousiasme van de vele bezoekers. Het was de kennis en ervaring die Jasper via zijn studie al had opgedaan, die ‘De dag van de Hond’ transformeerden tot een succes.

Passie voor ondernemerschap aangewakkerd

Terwijl Jasper zijn laatste stappen zet op weg naar zijn afstuderen, kijkt hij vol vertrouwen naar de toekomst. Zijn ervaringen bij Welkoop heeft hem niet alleen geleerd over retailmanagement, maar heeft ook zijn passie voor ondernemerschap aangewakkerd. Zijn reis als ondernemer mag dan nog maar net zijn begonnen, maar één ding is zeker: met zijn vastberadenheid en innovatieve geest zal Jasper nog vele successen behalen in de wereld van het bedrijfsleven.