Terug naar het overzicht

Techniek • Cursus

Cursus Leidinggeven aan medewerkers en projecten

Leidinggeven is een uitdagende taak. Hoe zet jij de lijnen uit? Wanneer grijp je in? Hoe motiveer je mensen en krijg je commitment voor het werk dat gedaan moet worden? In deze compacte cursus krijg je theorie aangereikt die je meteen in jouw eigen werksituatie kunt toetsen of toepassen. Je krijgt een helder beeld van groepsdynamieken en vindt uit wat je persoonlijke verbeterpunten zijn.

 

Informatie

content-pencil-write Programma

Leidinggeven is een kunst. In het dynamische speelveld van opdrachten, werknemers, stakeholders, beschikbare middelen en tijd probeer je het einddoel voor ogen te houden en richting te geven aan mensen en werkprocessen. Iedere manager of leidinggevende heeft zijn of haar eigen persoonlijke stijl, maar heeft voortdurend te maken met groepsdynamieken en andere factoren om op te anticiperen. Train hoe je effectief leiding kunt geven en leer in deze compacte cursus over groepsdynamieken en hoe ze te doorbreken. Ga via praktische opdrachten oefenen met het aansturen van teams en verbeter je communicatie met stakeholders. Ook leer je om effectieve werkvormen in te zetten en hoe je projecten goed kunt plannen, sturen en organiseren. De inhoud van de cursus bestaat uit theorie, reflectie- en praktijkopdrachten.

Lesdata
Startdatum 14 november 2024.

Locatie
Dordrecht, Leerparkpromenade 100 – 3312 KW Dordrecht.

Cursusgroep
Maximaal 12 deelnemers afkomstig uit het technische werkveld.

Afsluiting en vervolg
Deze cursus wordt afgerond met een bewijs van deelname.
Na deze cursus kun je je kennis verdiepen met:

Toelating: Mbo niveau 3 & 4
Werkervaring: 2 a 5 jaar
Kosten: €800,- excl. BTW o.v.b. prijswijziging in studiejaar 2023-2024

Studiebelasting:
– 0,5 dag per week les
– ca. 2 uur per week voorbereidingstijd voor zelfstudie en opdrachten

Voor meer informatie over deze studie of maatwerk opleidingen, stel dan hier je vraag.

Meld je aan

Cursus Leidinggeven aan medewerkers en projecten start 14 november 2024. Na aanmelding nemen wij contact met je op om een intakegesprek in te plannen.

14 november 2024