Werken bij

Da Vinci College


Op het Da Vinci College zetten zich dagelijks 900 medewerkers in voor de ruim 9000 studenten aan onze opleidingen. Op het Da Vinci werk je in een dynamische, altijd uitdagende omgeving. Wij ondersteunen jouw ambities, bieden je professionele en persoonlijke begeleiding en mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

play button

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.

MBO Job Event

MBO Job Event

BAAS over je eigen toekomst

Op maandag 26 november organiseren gemeentes, opleiders en brancheorganisaties in de Drechtsteden het MBO Job Event. Studenten en werkzoekenden kunnen zich op het event laten informeren en inspireren. Ze komen in contact met werkgevers, opleiders en brancheorganisaties. Interesse in een baan in het mbo? Het Da Vinci College is ook als werkgever aanwezig. Kom langs voor meer informatie over werken bij het Da Vinci College.

Vacatures

Vacatures

Wij bieden al onze startende medewerkers een passend inwerkprogramma, prima begeleiding en ruime mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Zie je een vacature die jou op het lijf is geschreven? Solliciteer dan direct.

Open sollicitaties

Open sollicitaties

Ben jij het bevlogen en enthousiaste talent naar wie wij op zoek zijn en staat jouw toekomstige baan niet tussen onze vacatures? We nodigen je van harte uit ons een open sollicitatie te sturen. Geef aan waarom je juist bij het Da Vinci College wilt werken en naar welke baan je op zoek bent. Dan hoor je snel van ons!

Ben jij het talent dat bij ons stage wil lopen?

Ben jij het talent dat bij ons stage wil lopen?

Wij ondersteunen jouw ambities met een zinvolle en contextrijke stageplaats, bieden je professionele en persoonlijke begeleiding en mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. En natuurlijk faciliteiten als een stagevergoeding, een laptop en een facility card.

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de Nederlandse taal goed beheersen en vanuit hun passie maatschappelijk betrokken willen zijn.

Aan de slag in het mbo

Aan de slag in het mbo

De kracht van het mbo

Wat maakt werken in het mbo zo bijzonder? Lees het in ons digitale magazine.

Een eerste indruk

Een eerste indruk

Hoe is dat, werken op het Da Vinci College? Bekijk ons filmpje en krijg alvast een eerste indruk.

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.