Werken bij

Da Vinci College


Op het Da Vinci College zetten zich dagelijks 900 medewerkers in voor de ruim 9000 studenten aan onze opleidingen. Op het Da Vinci werk je in een dynamische, altijd uitdagende omgeving. Wij ondersteunen jouw ambities, bieden je professionele en persoonlijke begeleiding en mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.


Hoe is dat, werken op het Da Vinci College?

play button
Vacatures

Vacatures

Wij bieden al onze startende medewerkers een passend inwerkprogramma, prima begeleiding en ruime mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Zie je een vacature die jou op het lijf is geschreven?

Open sollicitaties

Open sollicitaties

Ben jij het bevlogen en enthousiaste talent naar wie wij op zoek zijn en staat jouw toekomstige baan niet tussen onze vacatures? We nodigen je van harte uit ons een open sollicitatie te sturen. Geef aan waarom je juist bij het Da Vinci College wilt werken en naar welke baan je op zoek bent. Dan hoor je snel van ons!

Ben jij het talent dat bij ons stage wil lopen?

Ben jij het talent dat bij ons stage wil lopen?

Wij ondersteunen jouw ambities met een zinvolle en contextrijke stageplaats, bieden je professionele en persoonlijke begeleiding en mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. En natuurlijk faciliteiten als een stagevergoeding, een laptop en een facility card.

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de Nederlandse taal goed beheersen en vanuit hun passie maatschappelijk betrokken willen zijn.

Aan de slag in het mbo

Aan de slag in het mbo

De kracht van het mbo

Wat maakt werken in het mbo zo bijzonder? Lees het in ons digitale magazine.

Een eerste indruk

Een eerste indruk

Hoe is dat, werken op het Da Vinci College? Bekijk ons filmpje en krijg alvast een eerste indruk.

Bel ons Mail ons