Van de middelbare school naar het mbo

Je middelbare school diploma voelt misschien nog ver weg, maar voordat je het weet is dat papiertje in the pocket! En dan komt de stap naar een vervolgopleiding. Dit is een spannende, maar ook leuke periode waar je gaat onderzoeken welke vervolgopleiding bij je past. Het is een zoektocht waar het Da Vinci College graag bij helpt. Studenten vertellen jou over hun studiekeuze, ze geven je tips en vertellen je alles wat je over het mbo moet weten!

Bijeenkomst donderdag 4 november: Talenten & Studiekeuze

Bijeenkomst donderdag 4 november: Talenten & Studiekeuze

Interessante bijeenkomst voor leerlingen die dit jaar een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding! Ook ouders zijn van harte welkom omdat zij dicht bij dit keuzeproces staan. 

Om de juiste studiekeuze te maken, is het belangrijk om bewust te zijn van je talenten. Doen waar je goed in bent en wat je graag doet, geeft je energie. Onderwijspedagoog Peter Beschuyt vertelt op energieke wijze hoe dit precies werkt. Hij geeft ouders en kinderen handvatten om de eigen talenten te ontdekken. Je kan kiezen om de bijeenkomst live bij te wonen (beperkt aantal plaatsen) of thuis online te volgen.

Voor wie: leerlingen en hun ouders
Wanneer: donderdag 4 november 2021
Hoe laat: 19.00-20.15 (inloop vanaf 18.45 uur)
Waar: neem live deel en kom naar het Leerpark in Dordrecht óf sluit online aan!

Sanne koos voor de bbl kappersopleiding

Sanne koos voor de bbl kappersopleiding

‘Doe wat je gelukkig maakt en waar je elke dag met plezier heen gaat.’

Tessa kiest voor Mbo-Verpleegkundige

Tessa kiest voor Mbo-Verpleegkundige

De keuze voor een studie ging voor Tessa tussen de politie en zorg. Als het maar iets was met ‘mensen helpen’ en ‘veel afwisseling’.

Bel ons Mail ons