Terug naar overzicht

Student vormgeving helpt MKB Academy met digitalisering

Dewi Klein student vormgeving van de opleiding Design & Media aan het Da Vinci College, heeft Annemarie Forman, mede-eigenaar van MKB Academy, geholpen met de vormgeving van het leerportaal. Het doel is om de tegels op het leerportaal aantrekkelijker te maken.

Succesvolle samenwerking

De samenwerking verliep bijzonder soepel en efficiënt. Dewi heeft zich gericht op de ontwerpen van visueel aantrekkelijke tegels voor de online modules, die perfect passen bij de stijl van de MKB Academy. Dit is essentieel om de interesse van ondernemers te wekken en hen aan te moedigen om de trainingen te volgen.
Annemarie van de MKB Academy heeft de student voorzien van duidelijke en beknopte instructies, waardoor de student binnen slechts 10 minuten aan de slag kon. Dit efficiënte communicatieproces heeft geleid tot een succesvol resultaat dat volledig in lijn is met de identiteit van de MKB Academy.

Voor de toekomst

Dit is slechts het begin van een vruchtbare samenwerking. Annemarie heeft meer projecten op haar lijstje staan die om vormgeving vragen, zoals de grafische elementen binnen de trainingmodules. De student heeft dus nog volop werk in het verschiet, en de vooruitzichten op succes zijn zeer rooskleurig.
Het is mooi om te zien dat de Digiwerkplaats heeft bijgedragen aan een positieve samenwerking tussen een getalenteerde student en een gedreven ondernemer. We kijken uit naar nog vele andere vruchtbare samenwerkingen in de toekomst. Blijf ons volgen voor meer updates!

Bron: Mijn Digitale Werkplaats