Studenten

Heb jij al een opleiding gekozen? Het Da Vinci College helpt je graag. Op deze pagina vind je allerlei informatie over onze opleidingen. Heb je vragen of vind je het lastig te kiezen? Dan kun je terecht bij onze loopbaanadviseurs. Je kunt ons bellen (0900 - 78 90 789) of mailen

opleidingeninfo@davinci.nl.

Meteen een afspraak voor een gesprek maken kan natuurlijk ook.

Open dagen 2019-2020

open dag

zaterdag 30 november 2019     
10.00 - 16.00 uur

vrijdag 31 januari 2020  
15.00 - 20.30 uur

informatiemiddag

donderdag 12 maart 2020  
15.00 - 18.00 uur

donderdag 18 juni 2020  
15.00 - 18.00 uur

toelating tot de opleiding van jouw keuze

toelating tot de opleiding van jouw keuze

Heb jij al een een opleiding gekozen? Wij kijken graag met je mee of deze opleiding echt bij jou past. Er zijn namelijk voorwaarden waaraan je moet voldoen om toegelaten te worden. Deze vind je in ons toelatingsbeleid.

Vakanties

Vakanties

Voor de schoolvakanties volgt het Da Vinci College zo veel mogelijk de afspraken die in de regio Drechtsteden worden gemaakt.

Stage in het buitenland

Stage in het buitenland

Da Vinci Worldwide

Ben je nieuwsgierig en ondernemend van aard? Doe je graag opleidings- en werkervaring op en wil je andere culturen en mensen leren kennen? Dan is een stage in het buitenland echt iets voor jou!

Skills heroes 2018 - 2019

Skills heroes 2018 - 2019

13 Studenten van het Da Vinci College deden in het schooljaar 2018 -2019 mee met de (halve) finales van Skills Heroes. Van Verpleegkunde tot CNC Frezen en van Beveiliging tot Tandartsassistent. De studenten hebben tijdens de voorrondes en kwalificatiewedstrijden beter gescoord dan klasgenoten en studenten van andere ROC’s en mochten daarom in maart deelnemen aan de (halve) finales.

Direct aanmelden?

Direct aanmelden?

Goed om te horen dat je wilt gaan studeren bij het Da Vinci College.

» Je kunt je hier aanmelden.

» Aangemeld! En nu? Lees hier wat je kunt verwachten.

» Heb je nog vragen? Neem contact op met ons informatiecentrum.

Praktische informatie voor studenten

Praktische informatie voor studenten

Meest gezochte woorden van A tot Z

Ben je ergens naar op zoek? In ons ABC vind je de meest gezochte termen op alfabetische volgorde.

Van en voor studenten

Van en voor studenten

De Studentenraad is van en voor studenten. Ze zijn graag op de hoogte van wat er speelt op school. Loop jij tegen dingen aan, zoals problemen met het rooster of moeilijkheden op je stageplek? Ga eens in gesprek met de Studentenraad.

Excellentie programma

Excellentie programma

Bij het Da Vinci College kun je het beste uit jezelf halen. Je hebt de mogelijkheid om excellent te zijn. Naast de reguliere opleidingen zijn er ook programma’s waar je andere talenten kunt ontwikkelen en excellentie zichtbaar kunt maken. Meld je aan voor het ambassadeurproject, doe mee met een vakwedstrijd in jouw sector, ga op internationale stage of werk mee aan creatieve en innovatieve projecten.

Voel je thuis op school!

Voel je thuis op school!

Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat je je thuis voelt op het Da Vinci College, ongeacht je achtergrond. We zorgen ervoor dat iedere student de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen. Loop je als student met niet-westerse achtergrond ergens tegenaan of heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld het zoeken van een stage, dan kan onze studiecoach jou helpen. 

Brede Aanpak Gedrag bij Entree opleidingen

Brede Aanpak Gedrag bij Entree opleidingen

Het Da Vinci College wil voor iedereen een school zijn waar je je op je gemak voelt en waar je weet wat er van je wordt verwacht. Bij de Entree opleidingen doen we hiervoor ons best met de Brede Aanpak Gedrag (BAG). Respect voor elkaar en positieve aandacht voor wat goed gaat zijn hierbij belangrijk.

Doorstromen naar het hbo

Doorstromen naar het hbo

Volg je een mbo-4 opleiding en wil je na je opleiding verder studeren aan het hbo? Ongeveer 50% van de studenten die een mbo-4 diploma halen, stroomt direct of op een later moment door naar het hbo. Je studieloopbaanbegeleider of loopbaanadviseur helpt je graag bij je keuze voor een vervolgstudie.

De kwalificatiestructuur in het mbo

De kwalificatiestructuur in het mbo

Iedere mbo-opleiding heeft een kwalificatiedossier. Hierin staat aan welke eisen je moet voldoen om je diploma te halen. Alle kwalificatiedossiers en de bijbehorende afspraken hierover vormen samen de kwalificatiestructuur. Een onderdeel zijn bijvoorbeeld de keuzedelen waaruit jij als student mag kiezen.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Ga je stage lopen of solliciteren? Dan kan je werkgever om een VOG vragen: een Verklaring Omtrent het Gedrag. Wat is het en waarom heb je die nodig? 

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.