Studenten

Welke opleiding kies jij? Het Da Vinci College helpt je graag bij je keuze. Op deze pagina vind je alle informatie over onze opleidingen en alles wat daarbij komt kijken. Meer advies nodig? Onze loopbaanadviseurs helpen je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Direct aanmelden?

Direct aanmelden?

Goed om te horen dat je wilt gaan studeren bij het Da Vinci College.

» Je kunt je hier aanmelden.

» Heb je je al aangemeld, 
 lees hier wat dan het vervolg is.

» Neem contact op met het informatiecentrum

 

Studenteninformatie ABC

Studenteninformatie ABC

Meest gezochte woorden van A tot Z

Ben je ergens naar op zoek? In ons ABC vind je de meest gezichte termen op alfabetische volgorde.

Mbo opleidingengids

Mbo opleidingengids

In dit boekje vind je alle actuele mbo-opleidingen van het Da Vinci College op een rij. Ook staat er informatie in over de verschillende niveaus van de opleidingen, de toelatingsvoorwaarden en locaties. 
Nieuw in Gorinchem: Smart Technology bol 4
Download het boekje

Doorstromen naar het hbo

Volg je een mbo-4 opleiding en wil je na je opleiding verder studeren aan het hbo? Ongeveer 50% van de studenten die een mbo-4 diploma halen, stroomt direct of op een later moment door naar het hbo. Je studieloopbaanbegeleider of loopbaanadviseur helpt je graag bij je keuze voor een vervolgstudie.

Brede Aanpak Gedrag bij Entree opleidingen

Brede Aanpak Gedrag bij Entree opleidingen

Het Da Vinci College wil voor iedereen een school zijn waar je je op je gemak voelt en waar je weet wat er van je wordt verwacht. Bij de Entree opleidingen doen we hiervoor ons best met de Brede Aanpak Gedrag (BAG). Respect voor elkaar en positieve aandacht voor wat goed gaat zijn hierbij belangrijk.

De kwalificatiestructuur in het mbo

De kwalificatiestructuur in het mbo

De basis van iedere mbo-opleiding is het kwalificatiedossier, waarin de eisen voor je diploma staan. Alle kwalificatiedossiers en de bijbehorende afspraken hierover vormen samen de kwalificatiestructuur. Sinds dit schooljaar werken alle scholen met een nieuwe, herziene kwalificatiestructuur.

Bel ons Mail ons