Studenten

Welke opleiding kies jij? Het Da Vinci College helpt je graag bij je keuze. Op deze pagina vind je alle informatie over onze opleidingen en alles wat daarbij komt kijken. Meer advies nodig? Onze loopbaanadviseurs helpen je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Welkom bij het Da Vinci College

Welkom bij het Da Vinci College

Het Da Vinci College is een gastvrije en toegankelijke school. We heten toekomstige studenten welkom, respecteren de opleidingskeuze die zij maken en ondersteunen graag bij het maken van die keuze. We volgen daarbij de Wet ‘Vroegtijdige aanmelddatum en toelatingsrecht tot het mbo'.

Direct aanmelden?

Direct aanmelden?

Goed om te horen dat je wilt gaan studeren bij het Da Vinci College.

» Je kunt je hier aanmelden.

» Heb je je al aangemeld, 
 lees hier wat dan het vervolg is.

» Neem contact op met het informatiecentrum

 

Studenteninformatie ABC

Studenteninformatie ABC

Meest gezochte woorden van A tot Z

Ben je ergens naar op zoek? In ons ABC vind je de meest gezochte termen op alfabetische volgorde.

De studentenraad

De studentenraad

De Studentenraad (SR) is het democratisch gekozen inspraakorgaan voor studenten. Lees meer hierover op de website van de Studentenraad.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Ga je stage lopen of solliciteren? Check dan de feiten over de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Mbo opleidingengids

Mbo opleidingengids

In dit boekje vind je alle actuele mbo-opleidingen van het Da Vinci College op een rij. Ook staat er informatie in over de verschillende niveaus van de opleidingen, de toelatingsvoorwaarden en locaties.
Nieuw in Gorinchem: Smart Technology bol 4
 

Download het boekje 2018-2019

Voel je thuis op school!

Voel je thuis op school!

We leven in een kleurrijke samenleving. Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat je je, ongeacht je achtergrond, thuis voelt op het Da Vinci College en in de jaren op onze school het beste uit jezelf weet te halen. Loop je ergens tegenaan of heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld het zoeken van een stage, maak gebruik van onze studiecoach.

Doorstromen naar het hbo

Volg je een mbo-4 opleiding en wil je na je opleiding verder studeren aan het hbo? Ongeveer 50% van de studenten die een mbo-4 diploma halen, stroomt direct of op een later moment door naar het hbo. Je studieloopbaanbegeleider of loopbaanadviseur helpt je graag bij je keuze voor een vervolgstudie.

Brede Aanpak Gedrag bij Entree opleidingen

Brede Aanpak Gedrag bij Entree opleidingen

Het Da Vinci College wil voor iedereen een school zijn waar je je op je gemak voelt en waar je weet wat er van je wordt verwacht. Bij de Entree opleidingen doen we hiervoor ons best met de Brede Aanpak Gedrag (BAG). Respect voor elkaar en positieve aandacht voor wat goed gaat zijn hierbij belangrijk.

Stage in het buitenland

Stage in het buitenland

Da Vinci Worldwide

Ben je nieuwsgierig en ondernemend van aard? Doe je graag opleidings- en werkervaring op en wil je andere culturen en mensen leren kennen? Dan is een stage in het buitenland echt iets voor jou!

De kwalificatiestructuur in het mbo

De kwalificatiestructuur in het mbo

De basis van iedere mbo-opleiding is het kwalificatiedossier, waarin de eisen voor je diploma staan. Alle kwalificatiedossiers en de bijbehorende afspraken hierover vormen samen de kwalificatiestructuur. Sinds dit schooljaar werken alle scholen met een nieuwe, herziene kwalificatiestructuur.

Bel ons Mail ons