Student ambassadeurs

Op het Da Vinci College stimuleren wij onze studenten het beste uit zichzelf te halen. Hiervoor hebben wij een excellentiebeleid opgesteld. Je inzetten als ambassadeur is één van de onderdelen van dit beleid: toekomstige studenten en hun ouders vertellen over je opleiding en de school en tegelijkertijd werken aan je eigen presentatie en promotie!

Wat is het, wat levert het je op en wat kost het je?

Wat is het, wat levert het je op en wat kost het je?

Studentenambassadeurs halen voldoening uit het helpen van anderen bij het kunnen maken van een studiekeuze. Dat is hun belangrijkste motivatie om studentenambassadeur te worden. Op open dagen en tijdens speeddate sessies op middelbare scholen vertellen ze het verhaal van hun opleiding en het Da Vinci College.

Hoe word je studentambassadeur?

Hoe word je studentambassadeur?

Ben jij enthousiast over je opleiding en de school en vind je het leuk hierover te vertellen? Dan ben jij wellicht de studentambassadeur waarnaar wij op zoek zijn! Lees meer over hoe je studentambassadeur wordt.


 

Excellent promotieteam

Excellent promotieteam

Een kleine groep studentambassadeurs is allround. Samen vomen zij het excellent promotieteam. Voor deze studentambassadeurs is een speciaal programma opgesteld, waarmee ze werken aan onder andere hun presentatie skills en meer uit zichzelf halen. 


 

Ervaringen van studentenambassadeurs

Ervaringen van studentenambassadeurs

Lees hier ervaringen van onze studentenambassadeurs: waarom hebben ze voor het ambassadeurschap gekozen en wat brengt het ze.


 

 

Mbo ambassadeur verkiezing

Mbo ambassadeur verkiezing

Dit schooljaar is Yentl de Jongh onze mbo ambassadeur. Zij is gekozen door de andere ambassadeurs uit het excellent promotieteam. Yentl vertegenwoordigde het Da Vinci College bij de landelijke verkiezing op 18 november 2019.

Contact

Contact

Wil je in contact komen met één van onze studentambassadeurs? Heb je vragen of wil je je aanmelden?

 

Bel ons Mail ons