Op zoek naar een stageplaats?

Stage lopen bij Da Vinci

Wij ondersteunen jouw ambities met een zinvolle en contextrijke stageplaats, bieden je professionele en persoonlijke begeleiding en mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Natuurlijk bieden we jou ook faciliteiten als stagevergoeding, een laptop en een facility card.

HOE WERKT HET?

Ben je op zoek naar een stage als docent of in een onderwijsondersteunende functie? Dan zijn er genoeg mogelijkheden op het Da Vinci College! Bekijk hieronder welke stagiairs we momenteel zoeken. Als we tijdens jouw stage in jou een toptalent zien, bieden we je na je studie direct een werkervaringsplaats aan. Zodra er een echte vacature ontstaat, kun je vervolgens met voorrang solliciteren.

Kom stage lopen bij Da Vinci

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze student en zoek je een stageplaats? Ben je ervan overtuigd dat het Da Vinci College geknipt is voor het invullen van jouw stage? Stuur dan via onderstaand formulier een motivatiebrief en CV en dan hoor je snel van ons!

Ik wil solliciteren!

Stage lopen bij Da Vinci College

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 24 MB.
Max. bestandsgrootte: 24 MB.

Het Da Vinci College gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onze privacyverklaring.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.