Terug naar overzicht

Deelnemers Skills Heroes bekend

Na de spannende voorrondes zijn de ‘heroes’ van het Da Vinci College die deelnemen aan de Skills Heroes vakwedstrijden bekend.

Het Da Vinci College doet dit jaar met 18 opleidingen mee aan de volgende kwalificatiewedstrijden: Mediavormgever, ICT-beheer, Applicatie- en mediaontwikkelaar, Hotelreceptionist, Gastheer/gastvrouw, Kok, Boulanger, Kapper, Schoonheidsspecialist, Ondernemer Retail, Apothekersassistent, Tandartsassistent, Doktersassistent, Verpleegkundige, Verzorgende IG, Maatschappelijke zorg, Pedagogisch medewerker en Onderwijsassistent.

Kick-off bijeenkomst
Op woensdag 9 november kwamen de deelnemende studenten en hun begeleiders samen tijdens de kick-off bijeenkomst op het Leerpark. Ze werden door een coach meegenomen in de wereld van Skills Heroes, volgden een talentworkshop en leerden elkaar kennen. De komende tijd vinden door heel het land kwalificatiewedstrijden plaats waarin Da Vinci studenten strijden tegen studenten van andere ROC’s. Per kwalificatieronde gaan de 8 beste kandidaten door naar de finale.

“Deelnemen aan Skills Heroes is een waardevolle voorbereiding op de toekomst. De studenten werken actief aan hun persoonlijke ontwikkeling, oefenen in de praktijk en worden uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen”, aldus Skills Heroes coördinator Sietske van Voorthuijsen.

Skills Heroes
Skills Heroes zijn nationale vakwedstrijden voor mbo-studenten. Via een voorronde op school en een kwalificatiewedstrijd kunnen mbo-studenten in de nationale finale komen. Tijdens de nationale finale in maart 2023 strijden ze om de titel beste vakman/vakvrouw van Nederland in hun vakgebied. Kijk voor meer informatie op www.skillsheroes.nl.

We wensen de studenten en docenten alvast veel succes en plezier!