Kom erbij! Open dag Da Vinci College zaterdag 30 november

Zaterdag 30 november van 10:00 uur tot 16.00 uur is de open dag van het Da Vinci College. Wil je meer weten over een specifieke mbo-opleiding? Of je oriënteren welke mbo-opleiding bij jou past? Weten wat jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn? Hoe je werken en studeren combineert? Kom dan kennis maken.

Voor iedereen die zicht oriënteert op een mbo-vervolgstudie staan de deuren open. Een warm welkom word je gegeven door docenten, studenten en loopbaanadviseurs.

Leren door te doen, via projecten die er toe doen
Studeren bij het Da Vinci College gaat om leren door te doen. Door te werken aan projecten die er toe doen. De meest bekende vorm van leren door te doen is het lopen van stage. Dit maakt dan ook een groot deel van je studie uit. Maar er is nog meer. Zo werk je vanaf het eerste jaar aan projecten van werkgevers in de regio, maak je praktijkopdrachten en volg je praktijklessen.

Wat past bij jou?
Als je de studiekeuze maakt die echt bij jou past, ontdek je wat je allemaal in je hebt. Graag leren wij jou kennen en gaan we met je in gesprek over jouw ambities en talent. Tijdens de open dag staan onze loopbaanadviseurs voor je klaar; ga in gesprek en ontdek welke studie jou het beste ligt.

Leer Da Vinci kennen door te doen
Tijdens de open dag kun je meteen meedoen. Zo ervaar je hoe het is om hier te studeren.

 • Ervaar hoe zorg & technologie hand in hand gaan – Marrone Leerpark
  Oefen met een pop die reageert als een mens, zet een Virtual Reality bril op en waan je in een kinderdagverblijf, verpleeghuis, ziekenhuis, dokterspraktijk of apotheek.
 • Innovatie in techniek - Duurzaamheidsfabriek Leerpark
  Ervaar hoe robots worden ingezet voor de praktijklessen, brouw je eigen bier, laat de drones vliegen of ga aan de slag met virtueel lassen.
 • Restaurant LEO - Leerpark
  Restaurant LEO is vernieuwd, en opent tijdens de open dag haar deuren voor het eerst. Ontdek hier de horeca-opleidingen, geniet van versgebakken wafels, cocktails & hapjes en hoe de 3D foodprinter onderdeel uitmaakt van de lessen.
 • ICT & Grafische vormgeving – Gebouw Azzurro Leerpark
  Zo kun je zelf programmeren, aan de slag met een Virtual Reality experience, met een 3D pen werken of fotograferen in de fotostudio.
 • Polijst je tanden of maak handcrème – Karel Lotsyweg, Gezondheidspark
  Laat je tanden polijsten bij de tandartsassistente, neem een kijkje in een ambulance en leer reanimeren. Je bloeddruk wordt gemeten bij de doktersassistenten en je kunt hand- of lippencrème maken bij de apothekersassistenten-opleiding. Zo maak je het hele proces in een apotheek mee van recept tot medicijn
 • Sportopleidingen – Optisport Sportboulevard
  Volgend studiejaar worden de Da Vinci sportopleidingen aangeboden in het samenwerkingscollege CIOS Zuidwest-Nederland. Hoor alles over de verschillende sportopleidingen op de locatie Optisport op de Sportboulevard in Dordrecht.
 • Bouw & techniekcampus in Hardinxveld
  Ben getuige van graafwerkzaamheden, de realisatie van een ophaalbrug, oeverbeschoeiingen, dakconstructies en/of kozijnen.

Het volledige aanbod vind je op www.davinci.nl/opendag.

Da Vinci College
158 verschillende mbo-studies biedt het Da Vinci College aan;  zowel voltijd als deeltijd. Bij voltijd studeer je vier tot vijf dagen per week en bij een deeltijdopleiding werk je en daarnaast studeer je 1 dag per week.

Het zijn techniek, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg en welzijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Ook niveau 1 biedt het Da Vinci College aan, dit zijn de Entree-opleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist. 

Da Vinci College vind je op 18 verschillende locaties, met hoofdvestigingen in Dordrecht en Gorinchem. Een groot deel van de locaties opent haar deuren op 30 november. Ga naar www.davinci.nl/opendag en kijk welke opleiding, op welke locatie, je kunt bezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.davinci.nl/opendag

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.