Nieuws

Ruim 9000 studenten, 900 medewerkers en honderden bedrijven en organisaties met wie het Da Vinci College samenwerkt. Hun verhalen en werkzaamheden zorgen iedere dag voor nieuws. We verzamelen het interessantste nieuws op deze pagina.

play button

Nieuws

ruim-baan-voor-anderstalige-studenten
09 november 2021

Ruim baan voor anderstalige studenten van de opleiding “Assistent dienstverlening & zorg”

Het ROC Da Vinci College is in samenwerking met Avres gestart met een opleiding op niveau 1 voor anderstaligen die graag in de zorg willen werken. “De zorg zit te springen om werknemers en veel anderstaligen willen heel graag werken. Breng dit samen en je hebt een prachtig, op maat gesneden traject”, aldus de initiatiefnemers.

vlot-logistics-stl-en-da-vinci-college-zijn-dit-schooljaar-samen-gestart-met-werken-en-leren-onder-één-dak
27 september 2021

Vlot logistics, STL en Da Vinci College zijn dit schooljaar samen gestart met werken en leren onder één dak

Na een jaar voorbereiden was het zover, logistieke dienstverlener Vlot Logistics uit Schelluinen, het ROC Da Vinci College en Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) hebben hun eerste lesdag van een nieuwe onderwijsvorm achter de rug.

bianca-verruilde-de-bakkerij-voor-de-zorg
26 augustus 2021

Bianca verruilde de bakkerij voor de zorg

Een jaar geleden verruilde student Bianca haar werk in een bakkerij voor de opleiding Verzorgende IG op het Roc Da Vinci College.

Persberichten

tour-door-hoeksche-waard-als-impuls-voor-arbeidsmarkt
01 oktober 2021

Tour door Hoeksche Waard als impuls voor arbeidsmarkt

De gemeente en onderwijspartner ROC Da Vinci College maken zich hard voor onderwijs dat goed aansluit op de vraag van bedrijven en instellingen in de Hoeksche Waard. Op vrijdag 1 oktober bezochten wethouder Paul Boogaard (Economie) en Jan Lokker (bestuurslid Da Vinci College) daarom 5 locaties om wensen en ervaringen op te halen uit de praktijk. Naast de successen en wat er al bereikt is, werd ook gesproken over welke scholingsbehoeften er zijn om ervoor te zorgen dat een vitale arbeidsmarkt in de Hoeksche Waard toekomst heeft.

studenten-starten-luisterlijn-voor-leeftijdsgenoten
31 mei 2021

Studenten starten luisterlijn voor leeftijdsgenoten

Lees het artikel van AD de Dordtenaar van zaterdag 29 juni 2021.

samenwerking-geef-het-dordt-en-da-vinci-college
09 december 2020

Samenwerking Geef het Dordt en Da Vinci College

Contact

Heeft u als journalist vragen over het Da Vinci College? Dan kunt u contact opnemen met Diana Langerak: dlangerak@davinci.nl of 06-42181898.