Nieuws

Ruim 9000 studenten, 900 medewerkers en honderden bedrijven en organisaties met wie het Da Vinci College samenwerkt. Hun verhalen en werkzaamheden zorgen iedere dag voor nieuws. We verzamelen het interessantste nieuws op deze pagina.

play button

In de media

hbo-in-gorinchem
03 januari 2018

HBO in Gorinchem

van-engelshoven-meer-vrijheid-voor-mbo-opleidingen
14 december 2017

Hybride leeromgeving in de Duurzaamheidsfabriek in een reportage van de NOS

ad-leren-en-werken-in-de-fabriek
30 november 2017

AD: Leren en werken in de fabriek

Persberichten

studenten-da-vinci-college-vallen-in-de-prijzen-bij-mbo-vakwedstrijden
19 maart 2018

Studenten Da Vinci College vallen in de prijzen bij mbo-vakwedstrijden

Zaterdag 17 maart hebben Debby Jongbloed van de opleiding Apothekersassistent en Rutger van Antwerpen van de opleiding Schilder van het Da Vinci College de eerste plaats bereikt tijdens de nationale finale mbo-vakwedstrijden Skills Heroes in de IJsselhallen in Zwolle. Daarnaast vielen twee andere finalisten ook in de prijzen. Henri Schot van de opleiding juridisch dienstverlening en Muleyke Karaduman van de opleiding Apothekersassistent ontvingen de bronzen medaille. De studenten werden drie dagen lang door familie, docenten, werkgevers en medestudenten aangemoedigd op verschillende locaties in Overijssel.

hypermoderne-robotarm-voor-onderwijs
19 februari 2018

Hypermoderne robotarm voor onderwijs Da Vinci College

Op het Leerpark in Dordrecht overhandigde directeur Adriaan Broere van Valk Welding een hypermoderne robotarm aan het techniek onderwijs van het ROC Da Vinci College. De Techman, zoals de robotarm in de markt wordt gezet, is een van de nieuwste producten van de innovatieve onderneming uit Alblasserdam.

samenwerken-in-het-huis-van-de-energietransitie-
26 januari 2018

Samenwerken in het Huis van de energietransitie

In de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht is op 25 januari het ‘Huis van de energietransitie’ geopend. Diederik Samsom, voorzitter van de Programmaraad van de Energiestrategie Drechtsteden, en Marloes de Vries, college van bestuur van het ROC Da Vinci College, bevestigden het symbolische huisnummer 2050 aan de gevel van de woning.

Contact

Heeft u als journalist vragen over het
Da Vinci College? Dan kunt u contact opnemen met Daphne van Bodegom, hoofd Communicatie: dvanbodegom@davinci.nl
of 06–36 29 94 83.