Meelopen en proefstuderen

Voordat je een keuze maakt voor een opleiding, wil je natuurlijk graag ook de school zien en wat mensen ontmoeten. Door de coronamaatregelen is het meelopen & proefstuderen grotendeels online verlopen. Maar sinds maart 2021 mogen wij kleine groepen bezoekers ontvangen op school. Zo’n kennismaking op een leslocatie is dit jaar alleen voor leerlingen die in september 2021 starten met een mbo-opleiding. Je ervaart de sfeer op school, ontmoet een paar studenten en docenten en krijgt zo een beter totaalbeeld van de opleiding. Dat maakt het kiezen makkelijker!

De inhoud van het meelopen & proefstuderen is per opleiding verschillend. Bij de ene opleiding krijg je een rondleiding door het gebouw. Bij de andere volg je een uurtje een les of loop je een dagdeel mee. Wij volgen natuurlijk nauwlettend de corona-richtlijnen op.


Wil je een keer meelopen?
Meld je aan bij de opleiding van jouw keuze en je ontvangt per mail een uitnodiging.

Menu meelopen

Hoe werkt het meelopen? Meest gestelde vragen  Opleidingen op alfabet

FF appen?

FF appen?

Heb jij een vraag? Dan kun je ons bellen of mailen, maar ook een appje sturen. Wel zo makkelijk en snel

Da Vinci open

Da Vinci open

Opleiding kiezen

Leerlingen zijn van harte welkom om sfeer te komen proeven bij het Da Vinci College. Ze kunnen meelopen/proefstuderen, in gesprek met een loopbaanadviseur of een andere (online) voorlichtingsactiviteit kiezen. Kom sfeer proeven op Da Vinci Open!

Bel ons Mail ons