Meelopen en proefstuderen

Voordat je een keuze maakt voor een opleiding, wil je natuurlijk graag ook de school zien en wat mensen ontmoeten. Door de coronamaatregelen is meelopen & proefstuderen grotendeels online verlopen. En gaat het meelopen op locatie ook anders dan normaal. Gelukkig mogen we wel weer kleine groepen bezoekers ontvangen op school.

Hoe het meelopen/ proefstuderen er precies uitziet, verschilt per opleiding. Bij de ene opleiding krijg je een rondleiding door het gebouw. Bij de andere volg je een uurtje een les of loop je een dagdeel mee. Zo’n kennismaking op een leslocatie is dit jaar alleen voor leerlingen die in september 2021 starten met een mbo-opleiding.


Door de huidige coronamaatregelen is een kennismaking op locatie voor de ene opleiding makkelijker dan bij de andere opleiding. Dat betekent dat sommige opleidingen een online proefles geven of persoonlijk contact met jou opnemen.


Wil je een keer meelopen?
Meld je aan bij de opleiding van jouw keuze en je ontvangt per mail een uitnodiging.

Menu meelopen

Hoe werkt het meelopen? Meest gestelde vragen  Opleidingen op alfabet

FF appen?

FF appen?

Heb jij een vraag? Dan kun je ons bellen of mailen, maar ook een appje sturen. Wel zo makkelijk en snel

Da Vinci open

Da Vinci open

Opleiding kiezen

Leerlingen zijn van harte welkom om sfeer te komen proeven bij het Da Vinci College. Ze kunnen meelopen/proefstuderen, in gesprek met een loopbaanadviseur of een andere (online) voorlichtingsactiviteit kiezen. Kom sfeer proeven op Da Vinci Open!

Bel ons Mail ons