Waar moet je zijn tijdens de Open dag?

Gebruik de filter hieronder om te kijken op welke locatie je informatie kunt vinden over opleidingen waar in jij geïnteresseerd bent.


Open Dag op locatie

Open Dag op locatie

Tijdens de open dag op vrijdag 28 januari kun je de Da Vinci leslocaties bezoeken, sfeer proeven bij ons op school en krijg je een beeld van de vele opleidingen die je bij ons kunt volgen. Wil je een kijkje komen nemen? Meld je dan vooraf even aan en kies een tijdslot dat jou schikt.

Open dag Online

Open dag Online

Volg online een voorlichting van de opleiding(en) van jouw keuze! Onze docenten zitten 28 januari klaar om al je vragen te beantwoorden.

Open dag CIOS Zuidwest.nl

Open dag CIOS Zuidwest.nl

Interesse in een mbo-opleiding sport en bewegen in Dordrecht? Bezoek dan de open dag van CIOS Zuidwest.nl op vrijdag 28 januari tussen 15.00 en 20.00 uur. Maak kennis met docenten en studenten en laat je informeren over alle opties van onze sportopleidingen.

Zoals je weet is CIOS Zuidwest-Nederland een samenwerkingscollege van Scalda en het Da Vinci College.
Meld je wel vooraf even aan voor de open dag locatie Dordrecht via de website van het CIOS en kies voor een van de tijdssloten.

Deze locaties zijn open op de Open dag

Deze locaties zijn open op de Open dag

Check voor je komt via dit overzicht op welke locatie je de opleiding vindt die jij zoekt.

Welke richting kies jij?

Welke richting kies jij?

Van bakker of verpleegkundige tot autotechnicus of kapper: met de mbo-opleidingen van het Da Vinci College kun je alle kanten op. In twaalf korte video’s nemen oud-studenten Maxime en Sophie jou mee langs de werelden van het Da Vinci College.

Doe de interessetest!

Doe de interessetest!

Geen idee welke richting je op wil gaan? Doe de interessetest van KIES MBO!

Voor in je agenda

Voor in je agenda

 • Open Dag:
  28 jan. 15.00 - 20.00 uur
 • Meelopen
  Diverse data
 • Vraag maar Raak:
  17 feb, 24 mrt. 15.00 - 16.00 uur
 • Infomiddag op locatie: 
  17 maart 15.00 - 17.00 uur
Da vinci open middag</br> elke woensdag

Da vinci open middag
elke woensdag

Vragen over welke opleiding bij jou past? Meld je aan voor een gesprek met een studieloopbaanadviseur tijdens de Da Vinci Open Middag. Geen tijd op woensdag? Maak dan een afspraak voor een ander moment.

Meelopen en proefstuderen

Meelopen en proefstuderen

Heb jij een idee welke studie je wilt gaan volgen? En wil je echt weten hoe het is? Kom dan proefstuderen en/of meelopen.