Vind hier jouw mbo opleiding

Welke opleiding past bij jou? Op deze pagina vind je alle informatie en nieuws over het mbo op het Da Vinci College. Gebruik de zoekfunctie met filters en vind jouw opleiding. Weet je het nog niet? Onze studieloopbaanadviseurs helpen je graag!

welke opleiding wil jij doen

Weet je het niet? Neem dan contact op met informatie opleidingen.

Kom erbij!

Kom erbij!

Hoe weet jij wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn een kleinschalige school voor mbo-opleidingen. Je volgt lessen in kleinschalige lesgebouwen, met gerichte aandacht voor jou. Binnen de kortste keren ken jij ons en wij jou.

Mbo opleidingengids
2022-2023

Weten welke opleidingen we aanbieden op het Da Vinci College? Bekijk de gids.

Van havo naar mbo of vavo

Van havo naar mbo of vavo

Opleiding kiezen

Er zijn veel mogelijkheden voor havisten bij het Da Vinci College. Met én zonder havodiploma.
Je kunt terecht bij een van onze mbo-opleidingen of voor het vavo.

Wat is stage/ (bpv) beroepspraktijkvorming?

Wat is stage/ (bpv) beroepspraktijkvorming?

Studeren op Da Vinci College

Stage, ook wel beroepspraktijkvorming (afkorting is bpv) genoemd, is een verplicht onderdeel van iedere opleiding in het middelbaar beroepsonderwijs. Een vak leer je namelijk niet op school, maar juist in de praktijk.

Geen diploma? Wat nu?

Geen diploma? Wat nu?

Ben je gezakt en heb je geen zin om het examenjaar over te doen? Of blijf je zitten en ben je klaar met je school? Bij Da Vinci is er plek voor jou. Haal je middelbare school diploma via het vavo of kies voor een van onze mbo-opleidingen. Bekijk welke mogelijkheden je hebt.

Stage in het buitenland

Stage in het buitenland

Studeren op Da Vinci College

Een onvergetelijke ervaring! Tijdens een stage in het buitenland verbreed je je opleidings- en werkervaring, maak je kennis met een andere cultuur en leer je een vreemde taal. Je ontdekt je eigen grenzen en leert op eigen benen staan. Ook vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

toelating tot de opleiding van jouw keuze

toelating tot de opleiding van jouw keuze

Heb jij al een een opleiding gekozen? Wij kijken graag met je mee of deze opleiding echt bij jou past. Er zijn namelijk voorwaarden waaraan je moet voldoen om toegelaten te worden. Deze vind je in ons toelatingsbeleid.

Respect voor iedereen

Respect voor iedereen

Over Da Vinci College

Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat iedere student, ongeacht achtergrond, zich thuis voelt op het Da Vinci College en het beste uit zichzelf weet te halen. Het project diversiteit en inclusie draagt hieraan bij. Onderdeel is onder meer een studiecoach, bij wie studenten met een niet-westerse achtergrond terecht kunnen die ergens tegenaan lopen of hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld het zoeken van een stage.

Excellentie

Excellentie

Vakmanschap ten top

Op het Da Vinci College stimuleren wij onze studenten het beste uit zichzelf te halen. Wij hebben een excellentiebeleid om studenten hierbij te begeleiden. Excellente studenten zijn studenten die bovengemiddeld presteren of die binnen of naast hun opleiding zelf initiatieven nemen en activiteiten ontwikkelen voor het Da Vinci College. Zij doen onder meer mee aan wedstrijden of zetten zich in als ambassadeur voor het Da Vinci.

Heb je extra ondersteuning nodig?

Heb je extra ondersteuning nodig?

Passend onderwijs

Als jij een student bent met een (gedrags)probleem, ziekte, handicap of een leerbeperking wordt er bekeken of er een leerroute (traject) op maat gemaakt kan worden, met speciale voorzieningen waar dat nodig is. Dat gebeurt in overleg met het team Passend Onderwijs.

Kom erbij!

Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn als mbo-school groter dan jouw middelbare school, maar in de praktijk merk je daar weinig van. Je volgt lessen in kleinschalige lesgebouwen waar je studenten vindt van jouw opleidingsrichting. Binnen de kortste keren herken je iedereen!

Het Da Vinci College heeft in de regio Dordrecht – Gorinchem verschillende leslocaties. Elke locatie heeft een eigen karakter, maar overal vind je de gezellige Da Vinci sfeer terug.

En wat je ook merkt is dat jouw werkveld nooit ver weg is. Wij hebben goede relaties met veel bedrijven in onze regio. Dat is gunstig, want zo kunnen wij makkelijk de praktijk van jouw opleiding de school in halen. Je kunt rekenen op interessante stageplaatsen, dynamische lessen en studieopdrachten afkomstig van echte bedrijven

Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat jij je hele studie goed doorloopt. Daarom zorgen we voor de juiste begeleiding bij de dingen die jij nodig hebt én op de momenten dat je het nodig hebt. Daar kun je op vertrouwen.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons