Vind hier jouw mbo opleiding

Welke opleiding past bij jou? Op deze pagina vind je alle informatie en nieuws over het mbo op het Da Vinci College. Gebruik de zoekfunctie met filters en vind jouw opleiding. Weet je het nog niet? Onze studieloopbaanadviseurs helpen je graag!

welke opleiding wil jij doen

Weet je het niet? Neem dan contact op met informatie opleidingen.

Online informatiemiddag

Online informatiemiddag

Dinsdag 9 juni
14.00 - 17.00 uur

Heb je vragen over een opleiding of jouw mogelijkheden op het mbo of het vavo? Meld je aan voor onze online infomiddag. Via een (video)chat of een telefonisch gesprek zitten we klaar voor jou (en eventueel je ouders). Samen zoomen we in op jouw toekomst!

Geen diploma? Wat nu?

Geen diploma? Wat nu?

Eindelijk is daar de uitslag van je eindexamen. Valt het mee of valt het tegen? De grote vraag is; wat wil je en wat kun je volgend studiejaar gaan doen? Bij Da Vinci is er plek voor jou. Op een van onze mbo-opleidingen of bij het vavo. 

Van havo naar mbo of vavo

Van havo naar mbo of vavo

Er zijn veel mogelijkheden voor havisten bij het Da Vinci College. Met én zonder havodiploma.
Je kunt terecht bij een van onze mbo-opleidingen of voor het vavo.

Daarom Da Vinci

Daarom Da Vinci

Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn als mbo-school groter dan jouw middelbare school, maar in de praktijk merk je daar weinig van. Je volgt lessen in kleinschalige lesgebouwen waar je studenten vindt van jouw opleidingsdomein. Binnen de kortste keren herken je iedereen!

Aanmelden & intake in coronatijd

Aanmelden & intake in coronatijd

Wil jij volgend schooljaar beginnen met een studie, dan loop je vast met veel vragen rond. Vooral nu, in deze onzekere periode met het coronavirus. Hoe zit het nu bijvoorbeeld met je aanmelding en intake? En hoe maak je een definitieve keuze, nu er geen meeloopdagen meer zijn? Wij helpen je graag! Klik hieronder voor antwoorden op veelgestelde vragen.

FF appen?

FF appen?

Heb jij een vraag? Dan kun je ons bellen of mailen, maar ook een appje sturen. Wel zo makkelijk en snel!

Respect voor iedereen

Respect voor iedereen

Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat iedere student, ongeacht achtergrond, zich thuis voelt op het Da Vinci College en het beste uit zichzelf weet te halen. Het project diversiteit en inclusie draagt hieraan bij. Onderdeel is onder meer een studiecoach, bij wie studenten met een niet-westerse achtergrond terecht kunnen die ergens tegenaan lopen of hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld het zoeken van een stage.

Excellentie

Excellentie

Vakmanschap ten top

Op het Da Vinci College stimuleren wij onze studenten het beste uit zichzelf te halen. Wij hebben een excellentiebeleid om studenten hierbij te begeleiden. Excellente studenten zijn studenten die bovengemiddeld presteren of die binnen of naast hun opleiding zelf initiatieven nemen en activiteiten ontwikkelen voor het Da Vinci College. Zij doen onder meer mee aan wedstrijden of zetten zich in als ambassadeur voor het Da Vinci.

Heb je extra ondersteuning nodig?

Heb je extra ondersteuning nodig?

Passend onderwijs

Als jij een student bent met een (gedrags)probleem, ziekte, handicap of een leerbeperking wordt er bekeken of er een leerroute (traject) op maat gemaakt kan worden, met speciale voorzieningen waar dat nodig is. Dat gebeurt in overleg met het team Passend Onderwijs.

Sport en bewegen opleidingen vanaf studiejaar 2020-2021 bij CIOS Zuidwest-Nederland

Sport en bewegen opleidingen vanaf studiejaar 2020-2021 bij CIOS Zuidwest-Nederland

Houd jij van sporten? Geef je graag uitleg over goed en verantwoord bewegen en ben jij een kei in het omgaan met mensen? Dan ben je bij CIOS Zuidwest-Nederland op de juiste plek! CIOS Zuidwest-Nederland is een samenwerkingscollege van Da Vinci College en Scalda. Met ingang van schooljaar 2020-2021 verzorgen wij de sportopleidingen op drie locaties: Dordrecht, Goes en uitvoeringslocatie Roosendaal. Meer weten? Ga naar www.cioszuidwest.nl

Over onze opleidingen

Ligt jouw talent op het vlak van techniek, ICT of media?

Techniek & Media

Zorg jij graag voor mensen en word je er blij van iets te kunnen betekenen voor een ander?

Gezondheidszorg & Welzijn

Ben jij klantgericht, ben je een ondernemend type of droom je van een eigen bedrijf? 

Economie & Ondernemerschap

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die het Da Vinci College biedt. 

Daarom Da Vinci

Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn een grote school, maar door de indeling in kleinschalige lesgebouwen per opleidingsdomein, merk je daar niet zo veel van.

Wat je wél merkt is dat jouw werkveld nooit ver weg is. Wij hebben goede relaties met veel bedrijven uit de regio. Doordat we zo veel mogelijk de praktijk de school in halen,kun je rekenen op interessante stageplaatsen, dynamische lessen en realistische studieopdrachten. Daarnaast willen we er graag voor zorgen dat jij je studie goed kunt doorlopen. Met de juiste begeleiding bij de dingen die je nodig hebt én op de momenten dat je het nodig hebt. Daar zorgen wij voor.
Dus daarom. Da Vinci.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.