Terug naar overzicht

Gorinchem

De tweede hoofdvestiging van het Da Vinci College is gevestigd aan de Mollenburgseweg in Gorinchem. Hier is ook het mbo van het Wellantcollege gevestigd. Wil je meer weten over MBO-Gorinchem?
Bekijk de informatie op deze pagina of ga naar

 

Mbo Gorinchem

Adres
Mollenburgseweg 82

4205 NB Gorinchem

Plan je route Bekijk je route via het OV

bel: 088-657 2657
Over locatie

MBO Gorinchem: open, gezellig en modern

Het Da Vinci College heeft haar hoofdlocaties in Dordrecht en Gorinchem. Daarnaast kun je opleidingen volgen in Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Barendrecht, Oud-Beijerland en Wijk en Aalburg. In Gorinchem is Ton den Breejen locatiedirecteur: ‘Een school moet een plek zijn waar een student zich thuis voelt en op zijn gemak is.’

Midden in de samenleving

De golf van Gorinchem wordt het schoolgebouw van MBO Gorinchem ook wel genoemd. Het golvende dak verwijst naar de plaats van de school, in een gebied waar rivieren stromen. Opvallend zijn ook de vele ramen in het gebouw. ‘Hier heeft de architect goed over nagedacht’, vertelt Ton den Breejen. ‘Vanuit de school kun je de wijde omgeving zien. Het gebouw is een mooie afspiegeling van onze openheid naar de regio. Onze leerlingen komen veelal uit de omgeving en we werken veel en graag samen met bedrijven en instellingen in de regio. MBO Gorinchem staat midden in de samenleving.’

Lees hier het volledige interview.

 

Opleidingen Op de locatie

INFORMATIEDAGEN 2018

Donderdag 21 juni (16.00-18.00)

Meer informatie


22 mei 2018

Informatieavond voor werkenden in de ICT en werkgevers ICT (duale opleiding werken & leren)

Deze avond is bedoeld om medewerkers in de ICT met ambitie die nog geen hbo-diploma hebben te informeren over de twee-jarige ICT opleiding met uitstroomrichtingen Software development en Netwerk- en systeembeheer. We nodigen eveneens de werkgevers uit daarbij aanwezig te zijn.
De bijeenkomst vindt plaats op de leslocatie HBO Drechtsteden, Gebouw Da Vinci College, Mollenburgseweg 82, Gorinchem. Inloop 18:45 uur. Aanvang 19:00 uur tot 21:00 uur.

Klik hier om je aan te melden...

Location image 1 Location image 2
Location image 3
Location image 4 Location image 5

' Vroeger was lassen iets voor vaders en zonen '

- Indy

' Ik wil mij inzetten voor anderen '

- Ilse

' Ik wil alles weten van de nieuwste technologie├źn '

- Wouter

' ik wil anderen enthousiast maken '

- Jorian