Entree

Als je de juiste vooropleiding mist of geen diploma hebt, dan biedt een opleiding bij entree voor jou een goede oplossing. Wil je gaan werken in de techniek of liever in de zorg, werk je graag in de bouw of vind je het leuk om in een winkel te werken? Bij de entree opleidingen kun je kiezen uit verschillende beroepen. Er zit dus altijd wel iets bij voor jou! En heb je je diploma gehaald, dan kun je doorstromen naar een mbo-opleiding op niveau 2. Kijk naar de film hiernaast voor een overzicht van alle opleidingen.

play button
Kansrijk Sliedrecht

Kansrijk Sliedrecht

Het Da Vinci College verzorgt samen met de gemeente Sliedrecht een traject op maat. Inwoners van de gemeente krijgen de kans lokaal een eenjarige mbo-opleiding te volgen. Het collegegeld en het lesmateriaal neemt de gemeente voor haar rekening.

Entree gaat voor Positive Behaviour Support

Entree gaat voor Positive Behaviour Support

Om een optimale leeromgeving te creëren voor studenten, werken de Entree opleidingen met de Positive Behaviour Support (PBS). Deze aanpak zorgt voor een veilig schoolklimaat door wederzijds respect en veel positieve aandacht voor wat goed gaat.

Locaties entree

Locaties entree

Gorinchem
Mollenburgseweg 82
4205 NB 


Dordrecht
Patersweg 2
3314 HT

Kom erbij!

Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn als mbo-school groter dan jouw middelbare school, maar in de praktijk merk je daar weinig van. Je volgt lessen in kleinschalige lesgebouwen waar je studenten vindt van jouw opleidingsrichting. Binnen de kortste keren herken je iedereen!

Het Da Vinci College heeft in de regio Dordrecht – Gorinchem verschillende leslocaties. Elke locatie heeft een eigen karakter, maar overal vind je de gezellige Da Vinci sfeer terug.

En wat je ook merkt is dat jouw werkveld nooit ver weg is. Wij hebben goede relaties met veel bedrijven in onze regio. Dat is gunstig, want zo kunnen wij makkelijk de praktijk van jouw opleiding de school in halen. Je kunt rekenen op interessante stageplaatsen, dynamische lessen en studieopdrachten afkomstig van echte bedrijven

Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat jij je hele studie goed doorloopt. Daarom zorgen we voor de juiste begeleiding bij de dingen die jij nodig hebt én op de momenten dat je het nodig hebt. Daar kun je op vertrouwen.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons