Entree

Als je de juiste vooropleiding mist of geen diploma hebt, dan biedt een opleiding bij entree voor jou een goede oplossing. Wil je gaan werken in de techniek of liever in de zorg, werk je graag in de bouw of vind je het leuk om in een winkel te werken? Bij de entree opleidingen kun je kiezen uit verschillende beroepen. Er zit dus altijd wel iets bij voor jou! En heb je je diploma gehaald, dan kun je doorstromen naar een mbo-opleiding op niveau 2. Kijk naar de film hiernaast voor een overzicht van alle opleidingen.

play button

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.

Entree gaat voor Positive Behaviour Support

Entree gaat voor Positive Behaviour Support

Om een optimale leeromgeving te creëren voor studenten, werken de Entree opleidingen met de Positive Behaviour Support (PBS). Deze aanpak zorgt voor een veilig schoolklimaat door wederzijds respect en veel positieve aandacht voor wat goed gaat.

Locaties entree

Locaties entree

Gorinchem
Mollenburgseweg 82
4205 NB 


Dordrecht
Patersweg 2
3314 HT

Waarom het
Da Vinci college?

Wij geloven dat we jou en de werkgevers in de regio persoonlijk moeten kennen om jouw talenten optimaal tot bloei te laten komen. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven, ondersteunen we jouw ambities en bieden we je professionele en persoonlijke begeleiding. Vanzelfsprekend binnen een uitdagende en tegelijkertijd veilige leeromgeving. Zo halen we meer jij uit jou en heb je een leuke en leerzame tijd op het Da Vinci College én daarna ook de beste kansen op een carrière die bij je past.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.