Educatie voor volwassenen

Het Da Vinci College Educatie geeft scholing, trainingen en cursussen aan volwassenen met verschillende achtergronden, opleidingen en niveaus. U kunt bij ons cursussen Inburgeren en Nederlands als tweede taal volgen. Heeft u moeite met Nederlands of wilt u beter leren rekenen? Volg dan een van onze basiscursussen voor volwassenen.

De 5 meest gestelde vragen

De 5 meest gestelde vragen

over educatie

Wat zijn de kosten van mijn cursus?
Waar kan ik de cursus volgen?
Welk niveau of welke vooropleiding moet ik hebben?
Kan ik na mijn Inburgeringscursus verder leren?
Bij wie kan ik terecht met vragen?

Locaties

Locaties

De cursussen van het Da Vinci College Educatie kunt u op meerdere plekken volgen: Dordrecht, Gorinchem, Wijk en Aalburg, Oud-Beijerland en Leerdam.

Het Da Vinci College zet zich in voor laaggeletterde autochtonen

Het Da Vinci College zet zich in voor laaggeletterde autochtonen

De Drechtsteden hebben in 2016 afgesproken om samen laaggeletterdheid aan te pakken. Naar schatting zijn er in de Drechtsteden bijna 33.000 mensen laaggeletterd. Ruim 60% is geboren en getogen in Nederland.

Het Da Vinci College richt zich op taalverhoging voor laaggeletterde autochtonen. Volwassenen die beter willen worden in lezen, schrijven, rekenen en het gebruik maken van een smartphone/tablet/computer kunnen zich bij ons inschrijven voor een cursus.

Nieuwe locatie voor Educatie

Nieuwe locatie voor Educatie

Sinds begin 2017 biedt het Da Vinci College inburgeringscursussen aan in Leerdam. De cursussen zijn bedoeld voor wie een inburgeringscursus moet of wil volgen. Ze bereiden de deelnemers voor op het inburgeringsexamen. Er wordt les gegeven op maandag, dinsdag en donderdag van 8.45 tot 12.00 uur en van 12.45 tot 16.00 uur.

Bel ons Mail ons