Da Vinci Worldwide

Een onvergetelijke ervaring! Tijdens een stage in het buitenland verbreed je je opleidings- en werkervaring, maak je kennis met een andere cultuur en leer je een vreemde taal. Je ontdekt je eigen grenzen en leert op eigen benen staan. Ook vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

 

 Read in English

play button

Nieuwsbericht worldwide

Nieuwsbericht
Het ROC Da Vinci College biedt haar studenten graag een internationale ervaring tijdens haar studie. Dit is op veel online manieren mogelijk, denk bijvoorbeeld aan het samenwerken met studenten uit andere landen aan een opdracht. De afgelopen periode zijn er veel studenten, die online hebben samengewerkt met studenten uit andere landen.
Stagelopen in het buitenland lijkt in toenemende mate weer mogelijk. Studenten en docenten mogen naar het buitenland mits de reisadviezen vanuit het ministerie van BuZa naar het stageland positief zijn. Daarnaast is toestemming nodig vanuit het management van de opleiding.

We hopen dat er weer veel studenten voor een internationale ervaring naar het buitenland zullen gaan.

Keurmerk worldwide

Da Vinci College beschikt over de VET Mobility Charter. Hét kwaliteitskeurmerk voor mbo-instellingen die internationalisering in de brede zin hebben ingebed in hun onderwijsbeleid. Instellingen met een VET Mobility Charter worden gemonitord op kwaliteit.

Internationale stages en projecten worden deels gefinancierd vanuit Erasmus+, het subsidieproject van de EU.

Internationalisering

Internationalisering

Vragen over Internationalisering? We stellen ons kort voor! Ter info; alle namen van contactpersonen vind je hier.
 

Buitenlandse stage voor studenten

Buitenlandse stage voor studenten

Ben je nieuwsgierig en ondernemend van aard? Doe je graag opleidings- en werkervaring op en wil je andere culturen en mensen leren kennen? Dan is een stage in het buitenland echt iets voor jou!

Buitenlandse stage voor medewerkers

Buitenlandse stage voor medewerkers

Da Vinci College vindt het belangrijk dat docenten zich blijven ontwikkelen. Wist je dat het mogelijk is om in het buitenland een leervraag te onderzoeken of een gerichte opleiding te volgen?

Networks

Networks

Da Vinci College is a valued and very active member of EfVET, TA3 and Innotecs. We participate in mobility projects with partners all over Europe (and outside). Also in the field of KA2 and KA3 projects Da Vinci staff and students are active because innovation is an important aspect of the college.

Projects Da Vinci College

Projects Da Vinci College

Da Vinci college takes part in international partnership projects. The goal is to innovate and improve the quality of the Education we offer our students and to improve the skills of the people that work in the college.

 

Ervaringen studenten

Ervaringen studenten

Lees hier de verslagen van onze studenten van over de hele wereld en lees wat ze meegemaakt hebben tijdens de vele stage periodes.


 

Ervaringen medewerkers

Ervaringen medewerkers

Ook voor medewerkers van Da Vinci College is het mogelijk om ervaring op te doen in het buitenland. Verschillende collega's zijn je voorgegaan. Lees hier binnenkort hun ervaringen. 

 

 

samenwerkingsprojecten in het buitenland

samenwerkingsprojecten in het buitenland

Wil jij iets extra’s doen tijdens je studie; wat goed is voor je ontwikkeling en goed staat op je CV? Bij verschillende opleidingen zijn er mogelijkheden om met studenten van een school ergens in Europa samen te werken aan een project. Het doel is dat je leert hoe studenten in het buitenland studeren en dat je de verschillen ziet in de uitoefening van je beroep. Andere cultuur, andere regels? De docenten op jouw opleiding weten meer van deze kansen!

Bel ons Mail ons