Da Vinci Worldwide

Een onvergetelijke ervaring! Tijdens een stage in het buitenland verbreed je je opleidings- en werkervaring, maak je kennis met een andere cultuur en leer je een vreemde taal. Je ontdekt je eigen grenzen en leert op eigen benen staan. Ook vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

 

 Read in English

play button

Nieuwsbericht worldwide

Het ROC Da Vinci College biedt haar studenten graag internationale ervaringen aan tijdens zijn/haar studie. Dit is op vele manieren mogelijk, denk hierbij aan een stage in het buitenland of een online samenwerking met een student in een ander land.

Op dit moment zijn buitenland ervingen gelukkig weer volop mogelijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je SLB-er of kun je contact opnemen met het International Office. Mail naar io@davinci.nl voor al je vragen.

We hopen alle geïnteresseerde studenten een leuke en leerzame buitenland ervaring te bieden!

Keurmerk worldwide

Da Vinci College beschikt over de VET Mobility Charter. Hét kwaliteitskeurmerk voor mbo-instellingen die internationalisering in de brede zin hebben ingebed in hun onderwijsbeleid. Instellingen met een VET Mobility Charter worden gemonitord op kwaliteit.

Internationale stages en projecten worden deels gefinancierd vanuit Erasmus+, het subsidieproject van de EU.

 

Alles wat je moet weten over een stage in het buitenland

Alles wat je moet weten over een stage in het buitenland

In deze brochure lees je alles over een stage in het buitenland. Je vindt hier belangrijke informatie over het proces wat je doorloopt als je je aanmeldt en je hoort wat andere studenten hebben ervaren. Misschien kun je er wat tips uit halen!
 

Internationale stage bij Château Les Merles in Frankrijk

Internationale stage bij Château Les Merles in Frankrijk

Toen zijn docent tijdens een les vroeg wie stage wilde lopen in Frankrijk, greep Jasper Hooghwerff zijn kans. Als student van de opleiding Zelfstandig werkend Kok leek het hem een mooie uitdaging...

 

Week van de internationale student

Week van de internationale student

Geslaagde voorlichting sessies gegeven aan docenten en studenten over internationalisering in de week van de internationale student 15-19 november 2021.


 

Buitenlandse stage voor studenten

Buitenlandse stage voor studenten

Ben je nieuwsgierig en ondernemend van aard? Doe je graag opleidings- en werkervaring op en wil je andere culturen en mensen leren kennen? Dan is een stage in het buitenland echt iets voor jou!

Buitenlandse stage voor medewerkers

Buitenlandse stage voor medewerkers

Da Vinci College vindt het belangrijk dat docenten zich blijven ontwikkelen. Wist je dat het mogelijk is om in het buitenland een leervraag te onderzoeken of een gerichte opleiding te volgen?

Internationalisering

Internationalisering

Vragen over Internationalisering? We stellen ons kort voor!
Ter info; alle namen van contactpersonen vind je hier.

 

Networks

Networks

Da Vinci College is a valued and very active member of EfVET, TA3 and Innotecs. We participate in mobility projects with partners all over Europe (and outside). Also in the field of KA2 and KA3 projects Da Vinci staff and students are active because innovation is an important aspect of the college.

Projects Da Vinci College

Projects Da Vinci College

Da Vinci college takes part in international partnership projects. The goal is to innovate and improve the quality of the Education we offer our students and to improve the skills of the people that work in the college.

 

Ervaringen studenten

Ervaringen studenten

Lees hier de verslagen van onze studenten van over de hele wereld en lees wat ze meegemaakt hebben tijdens de vele stage periodes.


 

Ervaringen medewerkers

Ervaringen medewerkers

Ook voor medewerkers van Da Vinci College is het mogelijk om ervaring op te doen in het buitenland. Verschillende collega's zijn je voorgegaan. Lees hier binnenkort hun ervaringen. 

 

samenwerkingsprojecten in het buitenland

Wil jij iets extra’s doen tijdens je studie; wat goed is voor je ontwikkeling en goed staat op je CV? Bij verschillende opleidingen zijn er mogelijkheden om met studenten van een school ergens in Europa samen te werken aan een project. Het doel is dat je leert hoe studenten in het buitenland studeren en dat je de verschillen ziet in de uitoefening van je beroep. Andere cultuur, andere regels? De docenten op jouw opleiding weten meer van deze kansen!

Bel ons Mail ons