Da Vinci Worldwide

Tijdens een stage in het buitenland verbreed je je opleidings- en werkervaring, maak je kennis met een andere cultuur en je leert een vreemde taal. Je ontdekt je eigen grenzen kennen en leert op eigen benen staat. Met een internationale stage-ervaring op zak vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk!

Buitenlandse stage voor studenten

Buitenlandse stage voor studenten

Ben je nieuwsgierig en ondernemend van aard? Doe je graag opleidings- en werkervaring op en wil je andere culturen en mensen leren kennen? Dan is een stage in het buitenland echt iets voor jou!

Buitenlandse stage voor medewerkers

Buitenlandse stage voor medewerkers

Da Vinci College vindt het belangrijk dat docenten zich blijven ontwikkelen. Wist je dat het mogelijk is om in het buitenland een leervraag te onderzoeken of een gerichte opleiding te volgen?

Ervaringen studenten

Ervaringen studenten

Lees hier de verslagen van onze studenten van over de hele wereld en lees wat ze meegemaakt hebben tijdens de vele stage periodes.
 

 

International students

International students

Maybe you have an interest to visit Da Vinci College, to study here of to come to Dordrecht for a workplacement. We cooperate with a number of colleges all over Europa!

samenwerkingsprojecten in het buitenland

samenwerkingsprojecten in het buitenland

Wil jij iets extra’s doen tijdens je studie; wat goed is voor je ontwikkeling en goed staat op je CV? Bij verschillende opleidingen zijn er mogelijkheden om met studenten van een school ergens in Europa samen te werken aan een project. Het doel is dat je leert hoe studenten in het buitenland studeren en dat je de verschillen ziet in de uitoefening van je beroep. Andere cultuur, andere regels? De docenten op jouw opleiding weten meer van deze kansen!

Projecten Da Vinci College

Projecten Da Vinci College

Da Vinci college takes part in international partnership projects. The goal is to innovate and improve the quality of the Education we offer our students and to improve the skills of the people that work in the college.