Veelgestelde vragen over opleidingen

MBO

Kan ik me nog aanmelden voor een opleiding die dit schooljaar al begonnen is?

Als het schooljaar al is begonnen, kun je je nog wel aanmelden voor een bbl-opleiding. Om de bbl-opleiding te kunnen volgen, moet je voor minimaal 20 uur per week een baan hebben bij een erkend leerbedrijf.
Voor bol-opleidingen zijn er soms meerdere instroommomenten per jaar. Kijk hiervoor op de opleidingenpagina en zoek de opleiding van jouw keuze.

Om je direct aan te melden, klik je hier. Problemen met aanmelden? Bel naar de studentenadministratie: 088 657 40 30.

Stel je vraag

Don't fill in this field:
  • Het Da Vinci College gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaring.Privacyverklaring Da Vinci College
    Op het Da Vinci College gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het Da Vinci College hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.
Informatie opleidingen

Leerparkpromenade 100
Gebouw Bianco, gele balie

Telefoon: 0900-789 0 789 (lokaal tarief)
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 16.30 uur.

Onze balie is geopend van
maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 12.00 uur.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.