Veelgestelde vragen over opleidingen

MBO

Kan ik zonder voortgezet onderwijs diploma naar het mbo?

Wie geen diploma heeft, ouder is dan 16 jaar en op het voortgezet onderwijs heeft gezeten kan bij het Da Vinci College een entree-opleiding volgen. Deze opleiding duurt anderhalf jaar. Hierna kun je een vervolgopleiding doen op mbo niveau 2. Lees hier meer over onze entree-opleidingen.

Heb je al (veel) werkervaring en wil je graag een bbl-opleiding gaan doen? Dan biedt het Da Vinci College een speciaal onderzoek om te bekijken of je kunt worden toegelaten tot niveau 2 of 3.

Om je direct aan te melden, klik je hier. Problemen met aanmelden? Bel naar de studentenadministratie: 088 657 40 30.

Waar kan ik de studiegids vinden?

Als je bent ingeschreven voor een opleiding krijg je toegang tot het intranet van Da Vinci College <<MYDAVINCI>>. Op dit platform vind je alle digitale studiegidsen van alle opleidingen. 

Kan ik hulp krijgen bij taal of rekenen?

Op het Da Vinci College kun je extra taal- of rekenlessen volgen om je niveau te verhogen. Deze lessen noemen we ook wel het reparatietraject. In korte tijd brengen ervaren en enthousiaste docenten jou op het gewenste niveau.

Stel je vraag

Don't fill in this field:
  • Het Da Vinci College gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaring.Privacyverklaring Da Vinci College
    Op het Da Vinci College gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het Da Vinci College hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.
Informatie opleidingen

Leerparkpromenade 100
Gebouw Bianco

Telefoon: 088-657 2 657(lokaal tarief)
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 16.30 uur.

Onze balie is geopend van
maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 12.00 uur.