College van bestuur

 

P. H. J. (Peter) Vrancken

Peter Vrancken is sinds maart 2006 in dienst bij het Da Vinci College, aanvankelijk als lid van het college van bestuur. Vanaf 1 september 2012 is hij voorzitter van het college van bestuur bij het Da Vinci College. Daarvoor werkte hij in diverse functies bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen en het Instituut voor Onderzoek van Overheidsuitgaven.  Bekijk het interview met Peter Vrancken op RTV Dordrecht.

‘Cruciaal voor modern beroepsonderwijs is de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven, naast een gedegen pedagogische leerlijn. Les, opdrachten en training in simulatieomgevingen op school gaan samen met authentieke taken en projecten aangeleverd door bedrijven en met stages en leerplaatsen in bedrijven. We motiveren onze jongeren daarbij maatschappelijke verantwoordelijkheid te vormen. Voor het Da Vinci College vind ik het bovendien belangrijk dat we projecten voor de regio doen. Zo geven we terug aan de regio en verbinden we ons met de regio.’


Vacature

Sinds het vertrek van Marloes de Vries per 1 november, is het Da Vinci College op zoek naar een inspirerende en daadkrachtige tweede bestuurder voor het college van bestuur.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.