Leren, werken, innoveren

Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het ROC Da Vinci College leidt de vakmensen van morgen op, en biedt werkenden en werkzoekenden mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Omgekeerd is de bijdrage van bedrijven en instellingen onmisbaar voor stages, leerwerkplekken en hybride projecten én om het onderwijs relevant en actueel te houden. Samen kijken we vooruit en geven we vorm aan de toekomst.

Voorop in hybride onderwijs

Voorop in hybride onderwijs

Het ROC Da Vinci College onderscheidt zich door het integreren van het leren op school en op de werkplek. In onze hybride leeromgeving gaan lessen, opdrachten en trainingen in simulatieomgevingen op school, samen met taken en projecten aangeleverd door bedrijven/organisaties en samen met stages en leerwerkplaatsen.

Beroepspraktijkvorming (stage)

Beroepspraktijkvorming (stage)

Studenten worden het beste opgeleid voor de regionale arbeidsplaatsen wanneer het onderwijs intensief samenwerkt met het bedrijfsleven en organisaties om het leren in de beroepspraktijk te optimaliseren. Samen zorgen we voor maatschappelijk betrokken en toekomstbestendige vakmannen/-vrouwen in een dynamische (internationale) werkomgeving. Door studenten te begeleiden in hun beroepspraktijkvorming, geef je ze een stevige basis voor de arbeidsmarkt, draag je bij aan de kwaliteit van het onderwijs en heb je direct toegang tot talent.

Ook opleidingen voor jouw medewerkers

Ook opleidingen voor jouw medewerkers

We groeien toe naar een wereld waarin het vanzelfsprekend is dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en daar actief in worden ondersteund en kansen krijgen.

Het ROC Da Vinci College speelt hierop in met een breed aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen. Individueel en in groepsverband, fysiek en online, vast curriculum en op maat.

Cursussen

Cursussen

Het is voor iedereen belangrijk om te blijven leren. Zo blijft u aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.Het Da Vinci College organiseert cursussen voor uw professionele en persoonlijke ontwikkeling op verschillende niveaus. Deze starten vaak meerdere keren per jaar.

Projecten met het onderwijs

Projecten met het onderwijs

Een uitdagend project, opdracht, innovatievraagstuk of andere uitdaging waarbij studenten jouw organisatie verder kunnen helpen? Vanuit het projectbureau geven wij graag vorm aan de samenwerking met jou. Eenmalig of structureel.

Lees meer over de mogelijkheden, onze werkwijze, de spelregels en voorbeelden van succesvolle projecten.

Subsidieregeling Praktijkleren

Subsidieregeling Praktijkleren

Het begeleiden van mbo-studenten in de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) is inspirerend en kost ook tijd en toewijding. Via de subsidieregeling praktijkleren worden bedrijven voor hun inspanningen gecompenseerd. Lees hier of jij in aanmerking komt en hoe jij de subsidie aanvraagt.

Waarbij kun jij helpen als werkgever?

Waarbij kun jij helpen als werkgever?

  • Stage-plekken voor mbo studenten
  • Bbl-traject – leerwerktraject – voor mbo studenten
  • Geven van een gastcollege
  • Geven van een kijkje achter de schermen bij jouw bedrijf / organisatie
  • Samen met studenten werken aan een (innovatie)opdracht
 
Bel ons Mail ons