Startpagina voor bedrijven en cursussen

Over onze opleidingen

Over onze opleidingen

Verspreid over de regio biedt het Da Vinci College voor jongeren en volwassenen diverse mbo opleidingen en cursussen aan. In de sectoren Welzijn en Gezondheids- zorg, Economie & Ondernemer- schap en Techniek & Media verzorgen we naast reguliere opleidingen, bedrijfsopleidingen en trainingen. Ook organiseren wij Entree opleidingen, Educatie en inburgeringsopleidingen en het VAVO.

Stageplaatsen en bpv

Stageplaatsen en bpv

Een goede stageplaats is voor onze studenten en ons onderwijs heel belangrijk. Een toekomstige werknemer doet de meeste ervaring op in de praktijk. Op school verdiept hij of zij zich en doet ervaring op zo groeit een student uit tot een professional. Een goede stageplaats kan tot een baan leiden omdat werknemer en werkgever elkaar kennen.

Subsidieregeling Praktijkleren

Subsidieregeling Praktijkleren

voor begeleiding mbo-studenten

Het begeleiden van studenten is inspirerend, maar kost ook tijd en toewijding. Via de Subsidieregeling Praktijkleren worden bedrijven voor hun inspanningen gecompenseerd. Bedrijven komen in aanmerking voor subsidie als de mbo-studenten die zij begeleiden een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) volgen.

Magazine over techniek en media

Magazine over techniek en media

De sector Techniek & Media lanceert zijn eigen magazine: BOOST! Hierin vertellen studenten, bedrijven en docenten over de vele mooie samenwerkingen, subsidieprojecten en partnerschappen. Lees alles over (las)robots, trajecten voor talenten, stagemogelijkheden, innovaties en nog veel meer!

Cursussen

Cursussen

Het is voor iedereen belangrijk om te blijven leren. Zo blijft u aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt. Ontwikkelingen gaan immers razendsnel. Het Da Vinci College organiseert cursussen voor uw professionele en persoonlijke ontwikkeling op verschillende niveaus. Deze starten vaak meerdere keren per jaar.

Vacatures

Werken bij Da Vinci College

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's.

Bedrijfsgerichte opleidingen op maat

Bedrijfsgerichte opleidingen op maat

Da Vinci College biedt u de mogelijkheid om uw eigen medewerkers op te leiden in bedrijfsklasverband. Wij passen het opleidingsprogramma naar uw wensen aan. U maakt hierbij gebruik van een actuele beroepsopleiding onder overheidsfinanciering. Uw medewerkers behalen een officieel mbo-diploma.

Da Vinci Projecten

Da Vinci Projecten

Bedrijven, instellingen, particulieren en gemeenten, die samen willen werken met het onderwijs, kunnen terecht bij Da Vinci Projecten.
Heeft u een praktijkopdracht voor onze studenten of een andere vraag aan het onderwijs, dan bent u bij Da Vinci Projecten aan het juiste adres.

Bel ons Mail ons