Samen met Da Vinci College

De markt staat continue in beweging. Uw medewerkers moet ook meebewegen. Doet dat nu en in de toekomst door bijscholen en/of omscholen met de maatwerkopleidingen van Da Vinci.

Over onze opleidingen

Over onze opleidingen

Verspreid over de regio biedt het Da Vinci College voor jongeren en volwassenen diverse mbo opleidingen en cursussen aan. In de sectoren Gezondheidszorg & Welzijn, Economie & Ondernemerschap en Techniek & Media verzorgen we naast reguliere opleidingen, bedrijfsopleidingen en trainingen. Ook organiseren wij Entree opleidingen, Educatie en inburgeringsopleidingen en het VAVO.

Cursussen

Cursussen

Het is voor iedereen belangrijk om te blijven leren. Zo blijft u aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.Het Da Vinci College organiseert cursussen voor uw professionele en persoonlijke ontwikkeling op verschillende niveaus. Deze starten vaak meerdere keren per jaar.

 

Samenwerken met het bedrijfsleven

Samenwerken met het bedrijfsleven

Informatie voor bedrijven

Samenwerken met bedrijfsleven aan nieuwe brede opleiding: mbo Bedrijfskunde.

 


 

Stageplaatsen en bpv

Stageplaatsen en bpv

Een goede stageplaats is voor onze studenten en ons onderwijs heel belangrijk. Een toekomstige werknemer doet de meeste ervaring op in de praktijk. Op school verdiept hij of zij zich en doet ervaring op zo groeit een student uit tot een professional.
 

Subsidieregeling Praktijkleren

Subsidieregeling Praktijkleren

voor begeleiding mbo-studenten

Het begeleiden van studenten is inspirerend, maar kost ook tijd en toewijding. Via de Subsidieregeling Praktijkleren worden bedrijven voor hun inspanningen gecompenseerd.

 

 

Bedrijfsgerichte opleidingen op maat

Bedrijfsgerichte opleidingen op maat

Da Vinci College biedt u de mogelijkheid om uw eigen medewerkers op te leiden in bedrijfsklasverband. Wij passen het opleidingsprogramma naar uw wensen aan. U maakt hierbij gebruik van een actuele beroepsopleiding onder overheidsfinanciering. Uw medewerkers behalen een officieel mbo-diploma.

Da Vinci Projecten

Da Vinci Projecten

Bedrijven, instellingen, particulieren en gemeenten, die samen willen werken met het onderwijs, kunnen terecht bij Da Vinci Projecten.
Heeft u een praktijkopdracht voor onze studenten of een andere vraag aan het onderwijs, dan bent u bij Da Vinci Projecten aan het juiste adres.

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.