Ontwikkelen van medewerkers is een strategie

Een strategie zet je in om te overwinnen. Snelle veranderingen in veel beroepen vragen om permanente aandacht voor ontwikkeling. Wij staan voor u klaar met verregaande mogelijkheden van bij- en omscholing, uiteenlopend van een korte cursus tot gesubsidieerd maatwerk mbo.

Cursussen

Cursussen

Het is voor iedereen belangrijk om te blijven leren. Zo blijft u aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.Het Da Vinci College organiseert cursussen voor uw professionele en persoonlijke ontwikkeling op verschillende niveaus. Deze starten vaak meerdere keren per jaar.

Stageplaatsen en bpv

Stageplaatsen en bpv

Een goede stageplaats is voor onze studenten en ons onderwijs heel belangrijk. Een toekomstige werknemer doet de meeste ervaring op in de praktijk. Op school verdiept hij of zij zich en doet ervaring op zo groeit een student uit tot een professional.

Bedrijfsgerichte opleidingen op maat

Bedrijfsgerichte opleidingen op maat

Da Vinci College biedt u de mogelijkheid om uw eigen medewerkers op te leiden in bedrijfsklasverband. Wij passen het opleidingsprogramma naar uw wensen aan. U maakt hierbij gebruik van een actuele beroepsopleiding onder overheidsfinanciering. Uw medewerkers behalen een officieel mbo-diploma.

Subsidieregeling Praktijkleren

Subsidieregeling Praktijkleren

voor begeleiding mbo-studenten

Het begeleiden van studenten is inspirerend, maar kost ook tijd en toewijding. Via de Subsidieregeling Praktijkleren worden bedrijven voor hun inspanningen gecompenseerd.

Da Vinci Projecten

Da Vinci Projecten

Bedrijven, instellingen, particulieren en gemeenten, die samen willen werken met het onderwijs, kunnen terecht bij Da Vinci Projecten.
Heeft u een praktijkopdracht voor onze studenten of een andere vraag aan het onderwijs, dan bent u bij Da Vinci Projecten aan het juiste adres.

Waarbij kunt u helpen?

Waarbij kunt u helpen?

  • Geven van gastcollege
  • Kijkje achter de schermen
  • Aanleveren projectopdracht
 
Bel ons Mail ons