Aanmelden online informatiemiddag

Don't fill in this field:
  • Twijfel je nog welke opleiding je gaat kiezen of heb je andere vragen? Meld je dan aan voor onze online informatiemiddag. Op donderdag 16 april staan we van 14-17 uur klaar voor jou (en eventueel je ouders). Samen zoomen we in op jouw toekomst. Meld je hieronder aan, dan krijg je per mail een uitnodiging voor een videochat met een tijdstip en naam van jouw contactpersoon. Als jij liever niet in beeld komt, dan kun je in het gesprek gewoon je camera uitzetten.

    Let op: Op 18 juni hebben wij nog een informatiemiddag. Hoe en in welke vorm deze doorgaat hangt af van de maatregelen op dat moment. Houd onze website daarvoor in de gaten.

  • Het Da Vinci College gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaring.Privacyverklaring Da Vinci College
    Op het Da Vinci College gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het Da Vinci College hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.