Zoek je een leerwerk plek?
Bezoek 23 mei het mbo job event

Ben jij straks klaar met je vmbo-opleiding en spreekt jou de combinatie werken en leren het meeste aan?

Dan ben jij de ideale kandidaat voor de mbo-BBL route. BBL staat voor beroeps begeleidende leerweg. Dat betekent dat je in dienst bent bij een bedrijf, salaris ontvangt, en vier dagen per week werkt bij jouw leerbedrijf. Eén dag in de week ga je naar Da Vinci voor je theorielessen.

Om toegelaten te worden voor de BBL heb je een BBL-plaats bij een erkend leerbedrijf nodig. Heb jij moeite dat te regelen of vind je het lastig om in contact te komen met bedrijven in de regio? Geen paniek! Kom op 23 mei a.s. naar het mbo job event in de Duurzaamheidsfabriek.

Het mbo job event is er voor iedereen; studenten, starters op de arbeidsmarkt en voor werkenden. De bedrijven in de regio hebben mensen nodig! Met name in de techniek, de zorg en in de logistiek zitten ondernemers te springen om mensen die zin hebben om te werken, en om te leren! Tijdens het mbo job event zie jij ze allemaal in een keer bij elkaar. Is dat niet handig?

Kom langs, neem je CV mee en knoop een praatje aan met de bedrijven. Bezoek een workshop en zet meteen de eerste stap naar jouw nieuwe toekomst. Want jij bent BAAS over je eigen Toekomst!

Programma
23 mei
14:15 – 17:00 mbo job event open voor studenten
18:30 – 20:30 mbo job event open voor werkzoekenden

Kijk voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende partijen op: www.baasoverjeeigentoekomst.nl

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.