Zicht op je financiële toekomst; HRM in samenwerking met het ABP

Je kunt met al je vragen over je financiële toekomst terecht bij HRM. Voor het verstrekken van de juiste informatie werken we nauw samen met het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs. Veel van die informatie kun je rechtstreeks via het ABP ophalen. Om dat nog makkelijker te maken heeft het ABP in ‘mijnABP’ een nieuwe module toegevoegd: Helder Overzicht & Inzicht. 

Deze module geeft je inzicht in je (toekomstige) financiële situatie en helpt keuzes te maken voor later. Ga in ‘mijnABP’ naar de tegel ‘Ontdek uw financiële toekomst’.

De bekende pensioengegevens zijn al voor je ingevuld. Nieuw is dat nu ook andere inkomsten kunnen worden toegevoegd. Denk hierbij onder andere aan pensioen partner,  lijfrente-uitkeringen en beschikbaar vermogen. Aan de andere kant  biedt de module een ‘huishoudboekje’ waarin huidige en toekomstige uitgaven worden opgenomen. Op basis van inkomsten en uitgaven kunnen scenario’s voor de toekomst worden gemaakt en zie je direct wat de invloed van jouw keuzes is op het inkomen voor later. Helder Overzicht & Inzicht biedt:

  • Snel inzicht in de balans tussen jouw inkomsten en uitgaven. 
  • In één overzicht welke keuzes je kunt maken en wat dit betekent voor later.
  • Je vult eenvoudig het overzicht verder aan, ook met de gegevens van je partner.

Klik hier om een rondleiding te krijgen in de nieuwe module.

Heb je na het doorlopen van Helder Overzicht & Inzicht nog vragen of zijn er zaken die je wilt bespreken? Dan kan je altijd bij de HR-specialist John Braspenning terecht via 06 22964807 of jbraspenning@davinci.nl