Terug naar het overzicht

Economie & ondernemerschap • Training

Training praktijkexaminator, Sector Economie en Ondernemerschap

Kennis- en vaardigheidstraining examinering in de beroepspraktijk voor werkbegeleiders/ praktijkopleiders die werkzaam zijn bij de stage verlenende bedrijven voor het ROC Da Vinci College. Met de training praktijkexaminator leert u alle kennis en vaardigheden die u nodig heeft om bij uw organisatie praktijkexamens af te mogen nemen bij mbo-stagiairs van het Da Vinci College.
U gaat aan de slag met diverse onderwerpen op het gebied van examineren in de praktijk, zoals het vierogen principe, verschillende examenvormen, methodisch werken, diverse methodieken en het interviewen van examenkandidaten.

Informatie

Duur en lestijden Duur en lestijden

Duur: 1 middag (keuze uit verschillende data)

Dagdeel: 14.00 -16.00 uur (Online)

Voor wie Voor wie

Je werkt als examinator in de beroepspraktijk bij een stage verlenend bedrijf voor één of meerdere beroepsopleidingen van het ROC Da Vinci College, sector Economie & Ondernemerschap.

Vooropleiding Vooropleiding

Deze training is bedoeld voor werkbegeleiders en praktijkopleiders met minimaal een opleidingsniveau dat gelijk of hoger is dan de opleiding van de student die u begeleidt. Tevens heeft u minimaal een half jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Certificering Certificering

Na deelname beschikt u over voldoende kennis en vaardigheden om de beroepsgerichte examens uit te kunnen voeren conform de voorschriften in de publicatie ‘Examinering in de beroepspraktijk”.
Na afloop van de training ontvangt u het certificaat praktijkexaminator.

Investering Investering

Voor praktijkexaminatoren die werkzaam zijn bij onze stage verlenende organisaties bieden wij de training kosteloos aan.

Informatie Informatie

Locatie 
Da Vinci College
Leerparkpromenade 100
3312 KW Dordrecht

Wilt u meer info? Stuur dan een mail naar trainingberoepspraktijk.eo@davinci.nl