VW Golf 7 voor Mobiliteit Academie


Studenten kunnen in de Mobiliteit Academie voortaan sleutelen aan een Volkswagen Golf 7. 'Een gave bak', aldus een van de studenten. Autobedrijf Amega stelt de Golf beschikbaar, zodat de studenten ervaring kunnen opdoen met de nieuwste (auto)technologie.

De VW Golf 7 werd op 20 december 2016 feestelijk overhandigd aan Marloes de Vries. De auto heeft de nieuwste en modernste technologieën, waar de Da Vinci-studenten maar wat graag mee aan de slag gaan. Naast de schenking van de auto, waar ongeveer 120 studenten aan gaan sleutelen, heeft Amega ook beschermers geleverd. Deze zorgen ervoor dat de auto krasvrij en de bekleding schoon blijft als studenten aan de Golf werken. 

De Mobiliteit Academie kreeg bovendien een testkast, die onmisbaar is in een tijd waarin auto’s steeds meer zijn voorzien van elektronica. Daarnaast staan er nog twee trainingsdagen op het programma om uit te leggen hoe de testkast werkt. De auto wordt opleidingbreed ingezet. 

Marloes de Vries, lid CvB Da Vinci College bedankte Amega voor de fijne samenwerking en het schenken van deze auto: “Het Da Vinci College staat voor het zo goed mogelijk opleiden van onze studenten tot de vakmensen van de toekomst. Daarom is het erg belangrijk dat onze studenten praktijkervaring opdoen met de nieuwste technologie.”
 


 

Bel ons Mail ons