Voorstellen stagaires

Bij Da Vinci Projecten werken tot aan de zomervakantie 3 nieuwe stagiaires, zij stellen zich graag voor:

Mijn naam is Sana Qureshi en ik ben 25 jaar. Momenteel studeer ik aan de Hogeschool Rotterdam en volg de opleiding Leisure Management. Vanaf februari ben ik van start gegaan met mijn stage bij Da Vinci Projecten in de Duurzaamheidsfabriek. De komende periode zal ik met verschillende projecten meedraaien en wellicht in contact komen met jullie. Ik hoop op een fijne samenwerking.

Mijn naam is Siham Mkadmi en ik ben 20 jaar oud.Ik zit in de laatste fase van de opleiding directiesecretaresse/managementassistente. Momenteel loop ik stage bij Da Vinci Projecten in de Duurzaamheidsfabriek. Deze stageperiode zal lopen tot 12 juni. Mochten wij in de toekomst met elkaar in contact komen dan hoop ik op een prettige samenwerking.

Mijn naam is Nadia Boonekamp en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in het eerste leerjaar van de opleiding secretaresse niveau 3. Op dit moment loop ik 1 keer in de week op donderdag ZEP-stage bij Da Vinci Projecten in het Duurzaamheidsfabriek. De ZEP-stage houd in dat ik een beter beeld krijg van stage lopen en hoe het bedrijfs leven loopt.

 

Bel ons Mail ons
Home Sluiten