Werken en leren met een versnelde Techniek opleiding!

Op het Da Vinci College krijg je alle onderwijs, ruimte en motivatie om de beste in je vak te worden. We dagen je uit met echte opdrachten van bedrijven en helpen je het beste uit jezelf te halen. Met dit versnelde traject heb je binnen 2,5 jaar een mooi diploma op zak en ben je klaar om te gaan werken of verder te studeren.

START VAN DE OPLEIDING

Je volgt het eerste jaar een opleiding bij Entree (niveau 1). Je wordt op school opgeleid voor een assisterend beroep en maakt kennis met alle technieken zodat je een gerichte keuze kunt maken voor een beroepsopleiding op niveau 2. Dit noemen we een overgangsperiode.

OPLEIDEN VOOR HET BEROEP

Na 1,5 jaar start je met de beroepsopleiding die je hebt gekozen. Je wordt opgeleid voor een functie waarbij je werkzaamheden onder toezicht uitvoert. Je gaat kennismaken met de praktijk waarbij je 4 dagen in een bedrijf gaat werken en 1 dag naar school gaat. We zorgen ervoor dat jouw talent tot bloei komt. Samen met de werkgevers in de regio, onze docenten en jouw inzet. Op het Da Vinci College heb je een leuke en leerzame tijd en je versterkt jezelf in de baan die bij je past.

VOOR WIE

Voor iedereen die de juiste vooropleiding mist of geen diploma heeft maar wel graag wil werken in de techniek of bouw.

WANNEER

De versnelde techniek opleiding start na de zomervakantie op de locatie in Dordrecht.

Download hier de flyer

Interesse?

Heb je interesse in deze opleiding neem contact op via 088-657 4 030 of vul onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Don't fill in this field:
  • Het Da Vinci College gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaring.Privacyverklaring Da Vinci College
    Op het Da Vinci College gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het Da Vinci College hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.