Versnelde route onderwijsassistent en gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Heb jij een diploma Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 op zak? Dan kun je natuurlijk aan de slag in het werkveld, maar je kunt ook kiezen om door te leren. Wil jij je kennis en kansen op de arbeidsmarkt vergroten, maar zie je er tegenop om nog lang te studeren? Of wil je snel je niveau 4 diploma halen om door te kunnen stromen naar het hbo? Dan is de ‘kopopleiding’ Gespecialiseerd pedagogisch medewerker misschien iets voor jou. Vanwege jouw vooropleiding kun je deze opleiding in één jaar afronden, in plaats van drie.

Ga jij na je studie liever werken in het onderwijs in plaats van de kinderopvang? Kies dan voor de niveau 4 opleiding Onderwijsassistent. Ook die opleiding kun je in één jaar afronden met de vooropleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3.

De kopopleidingen/ versnelde routes zijn mogelijk in zowel bbl als bol!

Hoe aanmelden?
De kopopleidingen starten in september. Heb je interesse, meld je dan aan voor de reguliere, driejarige opleiding Onderwijsassistent of Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Tijdens de uitgebreide intake bespreek je je opties voor de versnelde variant. Let op: de kopopleidingen worden aangeboden in Dordrecht, ook de bbl.

Kopopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

MEER INFO/ AANMELDEN - BOL

MEER INFO/ AANMELDEN - BBL

Kopopleiding Onderwijsassistent

MEER INFO/ AANMELDEN - BOL

MEER INFO/ AANMELDEN - BBL