Vakwedstrijden

Da Vinci College zet wedstrijden in om deelnemende studenten de kans te bieden te excelleren in hun vak, te leren om onder druk te werken en met plezier samen beter te worden. Studenten en docenten halen het beste uit zichzelf en elkaar. Meedoen aan een wedstrijd is een leerzame en leuke ervaring voor student, docent en bedrijf.

Vakmanschap wedstrijden

Vakmanschap wedstrijden

Verschillende opleidingen nemen deel aan vakwedstrijden. Studenten werken samen met hun docent en eventueel het bedrijf waar ze werkzaam zijn, aan het verbeteren van hun vakskills. Dit heeft vanaf 2015 al ruim dertig keer tot een podiumplaats geleid.

Skills Heroes wedstrijden

Skills Heroes wedstrijden

Skills Heroes zijn vakwedstrijden speciaal voor mbo’ers. Bij dertig opleidingen van het Da Vinci College doen mee aan de kwalificatiewedstrijden. Het is steeds weer spannend: wie haalt de finale en is het beste in zijn of haar vakgebied?

Trainingen voor docenten

Trainingen voor docenten

Een wedstrijdervaring geeft de meeste studenten en docenten een kick. Het inspireert, stimuleert en vraagt om uitbreiding van skills. Docenten willen nog meer uit zichzelf en hun student halen.

Bel ons Mail ons