Uitnodiging regionale tafelbijeenkomst

Heb je zin een leuke inspirerende bijeenkomst waar jouw input telt? Belofte: je komt er met inspiratie uit. 

Uitnodiging regionale rondetafelbijeenkomst duurzame inzetbaarheid 16 februari 2017 in Dordrecht.

Werken in het mbo is mooi en leuk  werk, maar ook zwaar. Wat zorgt ervoor dat jij iedere dag weer fris en gemotiveerd op je werk verschijnt? Waar krijg je energie van en hoe houd je die energie vast?

Op donderdag 16 februari organiseert de Stichting Onderwijsarbeidsmarktfonds MBO (SOM) in samenwerking met het Albeda College en Da Vinci College de regionale rondetafelbijeenkomst ‘Gemotiveerd, Gezond  en Professioneel: Nu en in de Toekomst’ in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Inspiratie en invloed
Samen met collega’s uitwerking geven aan de term duurzame inzetbaarheid. Tijdens de bijeenkomst bespreek je met elkaar de dingen die er toe doen. Jij gaat in gesprek over wat voor jou, jouw team en jouw instelling werkt. Door ieders inspiratie kan je jouw eigen denken over duurzame inzetbaarheid aanscherpen en dat samen verder vertalen naar praktische initiatieven waarmee je zelf, of samen met je team, direct al aan de slag kunt gaan. Bovendien vertaalt de SOM behoeften en initiatieven die uit de bijeenkomst naar voren komen naar adviezen voor de overlegpartners aan de cao-tafel.

Aanmelden
De rondetafelbijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 februari van 16.30 (inloop 16.00 uur) - 20.30 uur in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht (Leerparkpromenade 50, Dordrecht). Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Alle medewerkers van het Albeda College en Da Vinci zijn van harte welkom. Door actief deel te nemen aan de bijeenkomst maak je gebruik van de invloed die jij zelf kunt uitoefenen. Haak jij ook aan op 16 februari? Meld je dan met een mailtje aan bij Myrna Seepers (mseepers@davinci.nl) Het aantal plekken is beperkt dus meld je snel aan maar uiterlijk 27 januari!

Namens de werkgroep ‘Gemotiveerd, Gezond  en Professioneel: Nu en in de Toekomst’,

Jan Kroep – Da Vinci College
Ria Huisman – Albeda College
José Faber – MBO Raad
Gijs Jacobse – UNIENFTO

Bel ons Mail ons