Uitblinkers diner

Woensdagavond 12 april is de finale van de mbo Uitblinker verkiezing van het Da Vinci College. Een spannende avond voor alle genomineerde Uitblinkers. De winnaar van de verkiezing gaat door naar de landelijke Uitblinkersfinale en is een jaar lang ambassadeur voor zijn opleiding en het Da Vinci College.

Uitblinkers Diner
Als echte VIP word je woensdagavond 12 april vanaf 18:00 uur welkom geheten op het Uitblinkers diner. Nadat je op de foto bent gegaan en over de lange rode loper bent gelopen ontvang je bij binnenkomst een glas champagne. Je wordt door onze gastvrouwen de feestzaal binnengebracht en naar je dinertafel begeleid.

Om 18:30 uur gaat de verkiezing dan echt beginnen. Tijdens een uitgebreid diner worden de genomineerde Uitblinkers voorgesteld aan de jury en de gasten en later die avond wordt de winnaar bekend gemaakt. Beleef deze feestelijke en spannende avond samen met de Uitblinkers, hun vrienden, familie, klasgenoten en docenten.

Datum: woensdag 12 april 2017
Aanvang: 18:30 uur (inloop vanaf 18:00 uur)
Locatie: Da Vinci College, gebouw Azzurro – Leerpark, Romboutslaan 34 in Dordrecht
Dresscode: feestelijk!

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het Uitblinkers diner. Heb je een vraag? Mail naar uitblinker@davinci.nl

Bel ons Mail ons