Uitblinker gezocht

 

Het Da Vinci College is op zoek naar de Uitblinker 2017: een talentvolle, leuke student die naast zijn of haar opleiding, stage en activiteiten buiten school iets extra‘s wil betekenen voor de opleiding en school. Vanaf 18 januari kunnen kandidaten worden aangemeld. 

Uitblinkers zijn studenten die vakmanschap tonen en zich opvallend enthousiast inzetten bij lokale en (inter)nationale bedrijven. Ze beschikken over speciale beroepsvaardigheden, lopen bijzondere stages of zetten zich in voor belangrijke projecten. Uitblinkers zetten zich meer dan gemiddeld in voor het Da Vinci College en hun (stage)bedrijf. 

 


Uitblinker Da Vinci College 2017

Aanmelden van de kandidaten voor de Uitblinkerverkiezing van het Da Vinci College kan vanaf 18 januari tot en met 17 februari 2017 via deze website. Iedereen kan een kandidaat voor de Uitblinkersverkiezing aanmelden. De finalisten van het Da Vinci College zijn op 10 maart bekend. Tijdens een feestelijke avond op 12 april nemen de finalisten, in bijzijn van familie, vrienden, klasgenoten, docenten en werkgevers, het tegen elkaar op. De winnaar is Uitblinker van het Da Vinci College 2017.

Ambassadeur 

De Da Vinci College Uitblinker 2017 is een jaar lang de ambassadeur van zijn of haar opleiding en het Da Vinci College. Hij of zij wordt begeleid en getraind op promotie- en presentatieskills. Ervaringen die de Uitblinker direct kan inzetten tijdens de deelname aan de landelijke verkiezing en tijdens vervolgstudie of werk. Een Uitblinker maakt kans de op de landelijke Uitblinkerstitel. In november 2017 is de landelijke finale waar de Landelijke Uitblinker mbo 2017 wordt verkozen. De winnaar krijgt € 2500,- voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en is een jaar lang ambassadeur van het mbo. 

Meer informatie en een kandidaat aanmelden kan via www.mbo-uitblinker.nl.
 

Bel ons Mail ons