Uit 20 genomineerde kanjers is dé Da Vinci uitblinker gekozen.

Elle-Mieke de With, vierdejaars studente Allround schoonheidsspecialiste gaat het Da Vinci College op 15 oktober vertegenwoordigen om landelijke mbo-uitblinker te worden.

Feestelijk programma

De 20 genomineerde Da Vinci studenten werden in het zonnetje gezet met een feestelijk middag  programma en een diner. Intussen had de jury een hele kluif aan het doornemen van de juryrapporten en het samenstellen van een top 4.

Onder het toeziend oog van familie, docenten en klasgenoten gingen deze  4 genomineerden 's avonds de strijd aan in een pitch over waarom de jury voor hem of haar moest kiezen.

Elle-Mieke kwam als winnares uit de bus vanwege haar vakvrouw zijn, ondernemerschap en doelgerichtheid.

Top 4

In de top 4 zaten Stephan Stolk, Maurice Roubos en Kely Fuentes, met een minimaal verschil heeft Elle-Mieke de verkiezing gewonnen.

Omdat Elle-Mieke op dit moment stage loopt in Benidorm, werd een skype verbinding tot stand gebracht. De jury hield zo het gesprek met haar, maar ook haar pitch kon het publiek via de Skype verbinding volgen.

Genomineerden uit de regio

De genomineerde uitblinkers kwamen niet alleen uit Dordrecht. Leon van der Walle,  Yorca de Keizer, Kees van Ooijen en Rachid El Barnoussi volgen hun studie op het Da Vinci College in Gorinchem.

Bel ons Mail ons