Techniek & media

Is een opleiding in media of techniek wat voor jou? Kom erbij! Op het Da Vinci College krijg je alle onderwijs, ruimte en motivatie om de beste in je vak te worden. We dagen je uit met echte opdrachten van bedrijven en helpen je het beste uit jezelf te halen. Na je opleiding ben je een professional die klaar is voor de arbeidsmarkt.

Start Metaalopleidingen bij GBS TEC in Hoeksche Waard

Start Metaalopleidingen bij GBS TEC in Hoeksche Waard

Nieuw

Vanaf september 2020 heeft de Hoeksche Waard er twee mbo-opleidingen bij. Bedrijfsschool GBS TEC gaat dan van start en biedt samen met Da Vinci College de opleidingen Allround Verspaner en Eerste Monteur Service & Onderhoud aan.

Specialistenopleiding Technisch Leidinggevende

Specialistenopleiding Technisch Leidinggevende

Nieuw

In november 2020 starten we met de eenjarige specialistenopleiding Technisch Leidinggevende. Deze bbl-studie is geschikt voor ambitieuze professionals werkzaam in de mobiliteit, bouw, metaal, installatie-of elektrotechniek.

(afstudeer)Stage: ‘Vertical Farming’

(afstudeer)Stage: ‘Vertical Farming’

Eind maart zat docent Mechatronica Martin Borsje enigszins met de handen in het haar. Sommige stagebedrijven konden onze stagiairs niet meer ontvangen, waardoor afstudeerstages in het water vielen. Borsje zocht naar alternatieven.

Cursussen en maatwerk voor bedrijven

Cursussen en maatwerk voor bedrijven

Het Da Vinci College biedt op het gebied van Techniek diverse trainingen, bedrijfscursussen en maatwerkopleidingen. Heeft u medewerkers die wat bijscholing op algemene technieken kunnen gebruiken, of wellicht juist omgeschoold zouden moeten worden? Kijk eens bij ons aanbod of bespreek de leer- en ontwikkelbehoefte met een van onze accountmanagers. Wij bieden o.a. onderwijs op: meet- en regeltechniek, pneumatiek, hydrauliek, lastechniek voor niet-lassers, voorschakeltrajecten op installatietechniek, etc.

Contactpersoon accountmanagement:
Marieke van Halm, bereikbaar op mvanhalm@davinci.nl of 06-30798124

ICT-reparatieshop We-Pair

ICT-reparatieshop We-Pair

Goed nieuws voor studenten ICT: we hebben er een eigen leerwerkbedrijf bij! Bij We-Pair, een samenwerking tussen de Dordtse Computerhandel (DCH) en het ROC Da Vinci College, kan iedereen terecht voor onderhoud en reparatie van computer, laptop en smartphone. Klanten worden in deze echte winkel op het Leerpark geholpen door ICT-studenten, die ook de reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Zo krijgt praktijkgericht leren krijgt weer een heel andere dimensie.

Belangstelling voor regionaal maritiem onderwijs is groot

Belangstelling voor regionaal maritiem onderwijs is groot

In het nieuws

Op donderdag 17 oktober jl. kwamen ruim 80 vertegenwoordigers uit het maritieme bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs samen bij Damen Shipyards Hardinxveld tijdens een informatiebijeenkomst over maritiem technisch onderwijs voor jongeren en werknemers van bedrijven in de regio. Goede scholing gericht op de maritieme sector is in het gebied tussen Hardinxveld-Giessendam, Werkendam, Gorinchem en omstreken hard nodig.

Leren en werken in de Hoeksche Waard

Leren en werken in de Hoeksche Waard

Doe jij dit jaar vmbo-examen of heb jij al een vmbo-diploma en wil je graag in de Hoeksche Waard een mbo werken-lerentraject (BBL) volgen? Het Da Vinci College breidt, bij voldoende belangstelling, in september 2020 het aantal BBL-opleidingen (werken-leren-traject) in de Hoeksche Waard uit.

Duurzaamheidsfabriek

Duurzaamheidsfabriek

Op Leerpark in Dordrecht staat de Duurzaamheidsfabriek. In deze ‘fabriek’ vind je alle technische opleidingen van het Da Vinci College. Studenten leren hier door te werken aan echte praktijkopdrachten van bedrijven. We noemen dit hybride onderwijs. Innovatief, nuttig en bovendien leuk!

Over onze opleidingen

Zorg jij graag voor mensen en word je er blij van iets te kunnen betekenen voor een ander? Kies dan voor een opleiding in gezondheidszorg en welzijn op het Da Vinci College. Wij bereiden je voor op een uitdagende carrière.

Gezondheidszorg & Welzijn

Ben jij klantgericht, ben je een ondernemend type of droom je van een eigen bedrijf? Dan is een opleiding richting economie, ondernemerschap of logistiek misschien wat voor jou!

Economie & Ondernemerschap

Kom erbij!

Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij zijn als mbo-school groter dan jouw middelbare school, maar in de praktijk merk je daar weinig van. Je volgt lessen in kleinschalige lesgebouwen waar je studenten vindt van jouw opleidingsrichting. Binnen de kortste keren herken je iedereen!

Het Da Vinci College heeft in de regio Dordrecht – Gorinchem verschillende leslocaties. Elke locatie heeft een eigen karakter, maar overal vind je de gezellige Da Vinci sfeer terug.

En wat je ook merkt is dat jouw werkveld nooit ver weg is. Wij hebben goede relaties met veel bedrijven in onze regio. Dat is gunstig, want zo kunnen wij makkelijk de praktijk van jouw opleiding de school in halen. Je kunt rekenen op interessante stageplaatsen, dynamische lessen en studieopdrachten afkomstig van echte bedrijven

Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat jij je hele studie goed doorloopt. Daarom zorgen we voor de juiste begeleiding bij de dingen die jij nodig hebt én op de momenten dat je het nodig hebt. Daar kun je op vertrouwen.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons