Techniek & media

Is media of techniek jouw passie? Op het Da Vinci College krijg je alle onderwijs, ruimte en motivatie om de beste in je vak te worden. We dagen je uit met echte opdrachten van bedrijven en helpen je het beste uit jezelf te halen. Na je opleiding ben je een professional die klaar is voor de arbeidsmarkt.

Visie 2018-2025 Sector Techniek & Media

Visie 2018-2025 Sector Techniek & Media

De sector Techniek & Media werkt aan de implementatie van de sectorbrede beleidsvisie. Wij hebben onze visie ontwikkeld in samenwerking met al onze onderwijsteams, diverse Da Vinci medewerkers van ondersteunende diensten, studenten en relaties uit het bedrijfsleven. De komende jaren geven wij richting en stellen wij kaders aan onze activiteiten aan de hand van acht hoofdthema’s.

 

Minister Slob zet bedrijfsschool Tibo-Veen “aan”

Minister Slob zet bedrijfsschool Tibo-Veen “aan”

In het nieuws

Op maandag 1 oktober opende minister Slob de nieuwe bedrijfsschool van Tibo-Veen b.v. Hij zorgde met zijn openingshandeling, die met veel licht, lucht en geluid gepaard ging, dat de bedrijfsschool officieel in gebruik genomen werd. Tijdens de feestelijke bijeenkomst was er volop aandacht voor elektro- en installatietechniek. En dat is hard nodig, want er is een grote behoefte aan goed opgeleid technisch personeel. In de nieuwe bedrijfsschool bundelen Tibo-Veen, het Willem van Oranje College en het Da Vinci College de krachten.

Opleidingen

Opleidingen

Ben jij altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technische en ICT-ontwikkelingen? Dan zal je zeker een uitdaging vinden in een van de opleidingen van Techniek & Media aan het Da Vinci College. Het lesprogramma zit boordevol met innovaties, waaraan je zelf ook actief bijdraagt.

Trainingen, cursussen en maatwerk voor bedrijven

Trainingen, cursussen en maatwerk voor bedrijven

Het Da Vinci College biedt op het gebied van Techniek diverse trainingen, bedrijfscursussen en maatwerkopleidingen. Heeft u medewerkers die wat bijscholing op algemene technieken kunnen gebruiken, of wellicht juist omgeschoold zouden moeten worden? Kijk eens bij ons aanbod of bespreek de leer- en ontwikkelbehoefte met een van onze accountmanagers. Wij bieden o.a. onderwijs op: meet- en regeltechniek, pneumatiek, hydrauliek, lastechniek voor niet-lassers, voorschakeltrajecten op installatietechniek, etc.

Contactpersonen accountmanagement:
Gerlach Hoogers bereikbaar op ghoogers@davinci.nl of 06- 54724440
Marieke van Halm, bereikbaar op mvanhalm@davinci.nl of 06-30798124

Locaties

Locaties

De opleidingen Techniek & Media geven we op zes verschillende locaties. In Dordrecht vind je de Bouwcampus Bouw & Meubel, het Leerpark, gebouw Azzurro en de Duurzaamheidsfabriek en in Hardinxveld-Giessendam de Bouwcampus Bouw & Infra en de Techniek Campus. Daarnaast zijn er leslocaties in Gorinchem, Zwijndrecht en Wijk en Aalburg.

Leren en werken in de fabriek

Leren en werken in de fabriek

In het nieuws

‘Iedereen’ vindt dat het mbo en bedrijfsleven meer en beter moeten samenwerken. Alleen: dat gebeurt al volop. Bijvoorbeeld in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht, waar het Da Vinci College ondernemende doeners, denkers en uitblinkers aflevert.

Duurzaamheidsfabriek

Duurzaamheidsfabriek

Op de campus van het Da Vinci College in Dordrecht staat de Duurzaamheidsfabriek. In deze ‘fabriek’ leren studenten door te werken aan echte praktijkopdrachten van bedrijven. We noemen dit hybride onderwijs. Innovatief, nuttig en bovendien leuk!

Smart Technology

Smart Technology

Techniek en ICT gaan steeds vaker samen. Denk aan lasrobotica of de communicatie tussen computer en alarmsysteem. Op het Da Vinci College kun je de module Smart Technology volgen, die beide disciplines integreert.

Onderwijsleerbedrijven

Onderwijsleerbedrijven

Het Da Vinci College biedt contextrijke leeromgevingen op school, in stages bij honderden leerbedrijven en bij onderwijsleerbedrijven. Bedrijfsleven, overheid en andere instellingen zorgen samen met het Da Vinci voor werkopdrachten van en werkplekken bij de ongeveer 20 onderwijsleerbedrijven.

Over onze opleidingen

Zorg jij graag voor mensen en word je er blij van iets te kunnen betekenen voor een ander? Kies dan voor een opleiding in gezondheidszorg en welzijn op het Da Vinci College. Wij bereiden je voor op een uitdagende carrière.

Gezondheidszorg & Welzijn

Ben jij klantgericht, ben je een ondernemend type of droom je van een eigen bedrijf? Dan is een opleiding richting economie, ondernemerschap of logistiek misschien wat voor jou!

Economie & Ondernemerschap

Skills Heroes wedstrijden 2018 - 2019

Skills Heroes wedstrijden 2018 - 2019

Het Da Vinci College doet in het schooljaar 2018 – 2019 met bijna 30 opleidingen mee aan Skills Heroes: vakwedstrijden voor het mbo. Van Verpleegkunde tot CNC Frezen en van Beveiliging tot Tandartsassistent. Dit geeft veel studenten de kans om samen met hun docenten en betrokken bedrijven ervaring op te doen met wedstrijden in het onderwijs en uit te blinken in hun vak.

Renovatie Lammetjeswiel door infrastudenten

Renovatie Lammetjeswiel door infrastudenten

In het nieuws

Afgelopen maanden hebben studenten van de opleiding Infratechniek van het Da Vinci College en studenten van de opleiding Watermanagement van het Wellantcollege gewerkt aan de renovatie van het recreatiegebied Lammetjeswiel in Alblasserdam: bomen kappen, bruggen bouwen, watergangen en een speeltuin aanleggen.

Voel je thuis op school!

Voel je thuis op school!

Het Da Vinci College vindt het belangrijk dat je je thuis voelt op het Da Vinci College, ongeacht je achtergrond. We zorgen ervoor dat iedere student de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen. Loop je als student met niet-westerse achtergrond ergens tegenaan of heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld het zoeken van een stage, dan kan onze studiecoach jou helpen. 

Excellentie programma

Excellentie programma

Bij het Da Vinci College kun je het beste uit jezelf halen. Je hebt de mogelijkheid om excellent te zijn. Naast de reguliere opleidingen zijn er ook programma’s waar je andere talenten kunt ontwikkelen en excellentie zichtbaar kunt maken. Meld je aan voor het ambassadeurproject, doe mee met een vakwedstrijd in jouw sector, ga op internationale stage of werk mee aan creatieve en innovatieve projecten.

Waarom het
Da Vinci college?

Wij geloven dat we jou en de werkgevers in de regio persoonlijk moeten kennen om jouw talenten optimaal tot bloei te laten komen. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven, ondersteunen we jouw ambities en bieden we je professionele en persoonlijke begeleiding. Vanzelfsprekend binnen een uitdagende en tegelijkertijd veilige leeromgeving. Zo halen we meer jij uit jou en heb je een leuke en leerzame tijd op het Da Vinci College én daarna ook de beste kansen op een carrière die bij je past.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.