Techniek & media

Is media of techniek jouw passie? Op het Da Vinci College krijg je alle onderwijs, ruimte en motivatie om de beste in je vak te worden. We dagen je uit met echte opdrachten van bedrijven en helpen je het beste uit jezelf te halen. Na je opleiding ben je een professional die klaar is voor de arbeidsmarkt.

Een dag meelopen

Een dag meelopen

Ben je benieuwd hoe een schooldag van een opleiding verloopt? Op het Da Vinci College mag je komen proefdraaien! Zo kun je zelf ervaren of de opleiding bij je past. Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens ons Open Huis.

Opleidingen

Opleidingen

Ben jij altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technische en ICT-ontwikkelingen? Dan zal je zeker een uitdaging vinden in een van de opleidingen van Techniek & Media aan het Da Vinci College. Het lesprogramma zit boordevol met innovaties, waaraan je zelf ook actief bijdraagt.

Biobased onderwijs

Biobased onderwijs

In de biobased economy nemen groene grondstoffen de rol over van fossiele. Om de biobased economy te stimuleren, zijn onder meer goed geschoolde technische en techno-economische professionals nodig. Het Da Vinci College werkt hiervoor samen in het project Grenzeloos Biobased Onderwijs.

Tweede plaats op internationaal drone-event

Tweede plaats op internationaal drone-event

Een team van vijf Da Vinci studenten deed in mei mee aan het eerste internationale TwentDrone Event in Hengelo. Aan deze internationale dronewedstrijd deden tien teams uit Nederland, België, IJsland en Iran mee. Mitchel, Thijs, Youri, Raymon en Wilbert behaalden de tweede plaats.

Windturbine simulator voor Da Vinci College

Windturbine simulator voor Da Vinci College

In het nieuws

Energietransitie en de vakmensen van de toekomst daaraan laten bijdragen en op voorbereiden, dat zijn belangrijke topics voor het Da Vinci College. Binnenkort voegen we hele bijzondere leeropstelling toe aan ons onderwijs in de Duurzaamheidsfabriek: de Nacelle, een windmolen simulator.

Energie Transitie Huis

Energie Transitie Huis

In de Duurzaamheidsfabriek hebben studenten een compleet huis ontworpen, gebouwd en voorzien van traditionele installaties: het Energie Transitie Huis. Gedurende het schooljaar voorzien de studenten het huis van nieuwe energietechnieken.

Magazine over techniek en media

Magazine over techniek en media

De sector Techniek & Media lanceert zijn eigen magazine: BOOST! Hierin vertellen studenten, bedrijven en docenten over de vele mooie samenwerkingen, subsidieprojecten en partnerschappen. Lees alles over (las)robots, trajecten voor talenten, stagemogelijkheden, innovaties en nog veel meer!

Onderwijsleerbedrijven

Onderwijsleerbedrijven

Praktijkervaring doe je op bij de onderwijsleerbedrijven van het Da Vinci College. Dit zijn organisaties met echte opdrachten, uitgevoerd door onze studenten en begeleid door een docent of andere professional.

Smart Technology

Smart Technology

Techniek en ICT gaan steeds vaker samen. Denk aan lasrobotica of de communicatie tussen computer en alarmsysteem. Op het Da Vinci College kun je de module Smart Technology volgen, die beide disciplines integreert.
 

Duurzaamheidsfabriek

Duurzaamheidsfabriek

Op de campus van het Da Vinci College in Dordrecht staat de Duurzaamheidsfabriek. In deze ‘fabriek’ leren studenten door te werken aan echte praktijkopdrachten van bedrijven. We noemen dit hybride onderwijs. Innovatief, nuttig en bovendien leuk!

Locaties

Locaties

De opleidingen Techniek & Media geven we op vijf verschillende locaties. In Dordrecht vind je de Bouwcampus Bouw & Meubel, het Leerpark, gebouw Azzurro en de Duurzaamheidsfabriek en in Hardinxveld-Giessendam de Bouwcampus Bouw & Infra. Daarnaast zijn er leslocaties in Gorinchem, Zwijndrecht en Wijk en Aalburg.

Waarom het
Da Vinci college?

Wij geloven dat we jou en de werkgevers in de regio persoonlijk moeten kennen om jouw talenten optimaal tot bloei te laten komen. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven, ondersteunen we jouw ambities en bieden we je professionele en persoonlijke begeleiding. Vanzelfsprekend binnen een uitdagende en tegelijkertijd veilige leeromgeving. Zo halen we meer jij uit jou en heb je een leuke en leerzame tijd op het Da Vinci College én daarna ook de beste kansen op een carrière die bij je past.

Ja! Ik wil mij graag aanmelden Aanmelden
Bel ons Mail ons