Studenten gezocht voor project beeldenstroom – woordenstorm

Het Da Vinci College heeft een eenmalige subsidie ontvangen voor het project jonge professional en beroepsbeeld dat plaats vindt in de onderwijsweek van donderdag 29 september tot en met woensdag 5 oktober. Het Da Vinci College bestaat komend schooljaar 20 jaar en dat willen we laten zien aan de inwoners van de oudste stad van Holland. Met een beeldenstroom en woordenstorm rondom beroepen trakteert het Da Vinci de stad op een evenement, gemaakt door en voor. We laten zien dat de stad “drijft” op onze jongeren en doen dat op ludieke en creatieve wijze.

Tijdens de onderwijsweek kun je met een app een route lopen die leidt langs diverse locaties in de binnenstad van Dordrecht. Deze locaties zijn gekoppeld aan diverse beroepen, een beroepenparade. Op de locaties is met een QR code een creatieve presentatie te zien van woord en/of beeld van het betreffende beroep. Aan de orde komen vakmanschap uit het verleden, heden en de toekomst. De route start en eindigt in het onderwijsmuseum, waar ook kennis gemaakt kan worden met een aantal opleidingen/ studenten/ beroepen die live aanwezig zijn. De route wordt ontwikkeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, voor de inwoners van Dordrecht, maar ook voor onze eigen studenten en medewerkers van het Da Vinci College.

Het project eindigt met een feest in schouwburg Kunstmin. Heb je studenten die mee willen doen, wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact op met Nicolette Groenhart of Marlies de Jongh.

Bel ons Mail ons